Mc Donalds avaa Kivikkoon

McDonald’s avaa uuden ravintolan Helsingin Kivikkoon loka-marraskuussa 2017. Ravintolaan palkataan nyt 45 työntekijää vakituisiin työsuhteisiin. Ravintolan yrittäjänä aloittaa Pukinmäen McDonald’sin omistava Marko Saurén.

Moni on varmasti ehtinyt huomaamaan Kivikon risteykseen nousevan uuden pikaruokaravintolan. Somessa ehdittiin jo veikkailla minkä ketjun ravintola bensiksen viereen aukeaa. Asialla on Mc Donald’s, jonka 66. Suomen ravintola aukeaa loka-marraskuussa. Kivikon ravintolan autokaista ja sali tulevat palvelemaan asiakkaita joka päivä ympäri vuorokauden. Sähköautoilijoita varten parkkipaikalle asennetaan latauspaikka.

Duunia tarjolla 45:lle nopealle

Ravintolaan palkataan nyt 45 työntekijää vakituisiin työsuhteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haku on nyt auki ja päättyy 27. elokuuta.

”Uuden ravintolan myötä pääsemme tarjoamaan nuorille työpaikkoja, mikä on erityisen hienoa. McDonald’s on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, ja meidän tehtävä onkin auttaa nuori alkuun työurallaan ja tukea hänen osaamisensa kehittämistä. Kannattaa siis hakea rohkeasti, vaikka aikaisempaa työkokemusta ei löytyisi”, vinkkaa Kivikon ravintolan yrittäjä Marko Saurén.

McDonald’s työllistää Suomessa 2 600 työntekijää, joiden keski-ikä on noin 22 vuotta. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

McDonald’sien myynti ja asiakasmäärät ovat lisääntyneet Suomessa viime ja tänä vuonna. Keskikokoisen McDonald’s-ravintolan myynti on noin 2,5 miljoonaa euroa vuodessa, mikä ylittää pikaruokaravintoloiden keskimääräisen myynnin Suomessa. Yksi McDonald’s-ravintola työllistää noin 40 työntekijää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.