Helsingin apulaispormestari kiertää lähiöiden leikkipuistoissa

Kesäkuukausina Helsingissä on toimintaa noin 60 leikkipuistossa eri puolilla kaupunkia.

Puistot tarjoavat turvallisen ajanviettopaikan ja mielekästä tekemistä lapsiperheille ja koululaisille.

Kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen kiertää Helsingin leikkipuistoja kesäkuussa. Turnee alkoi Malminkartanosta, jossa vierailukohteena oli leikkipuisto Piika. Sieltä Pakarinen suunnisti leikkipuisto Intiaan Kumpulaan. Kesän vierailut jatkuvat ja ne suuntautuvat pääasiassa esikaupunkialueille eli lähiöihin.

Leikkipuistot ovat yksi Helsingin hienoimmista palveluista perheille. Toivotamme erityisesti Helsinkiin muuttaneet uudet perheet mukaan toimintaan. Lähden kesän aikana todella innoissani kiertämään eri puistoja ja tapaamaan samalla perheitä, Pia Pakarinen sanoo.

Helsingin leikkipuistoruokailulla on pitkät perinteet, sillä leikkipuistojen puistoruokailua järjestetään 77. kerran. Kesälounasta on tarjolla alle 16-vuotiaille kaikissa avoimena olevissa leikkipuistoissa puolenpäivän aikaan.

Kivikon Kipinäpuistossa Pia Pakarinen vierailee suunnitelman mukaan 27.6. Konalan leikkipuisto Vähätupa on vuorossa 28.6. ja Pakilan leikkipuisto Etupelto 1.7. Vierailut tapahtuvat leikkipuistoruokailun aikaan, noin kello 12.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.