Roihuvuoren pesiskentällä liikkuu koko perhe

Pesäpalloseura Roihun kesän harrasteryhmät käynnistyvät kesäkuussa. Koronakevät hiljensi seuran toiminnan hetkeksi, mutta joukkueet ovat käynnistäneet harjoituksia pienissä ryhmissä, ja kesäkuun loppupuolella päästään jo pelaamaan ensimmäiset ottelut. Niin ottelutapahtumissa kuin harjoituksissakin noudatetaan henkilömäärien ja toimintatapojen tiimoilta annettuja ohjeistuksia ja turvavälejä.

Perhepesis liikuttaa aikuisia ja lapsia

Roihun uusi harrasteryhmä tulevana kesänä on perhepesis. Viisi kertaa kesäkuun aikana kokoontuva ryhmä kannustaa perheet mukaan liikkumaan yhdessä.

  • Ajatuksena oli, että kun perheet ovat kevään aikana muutoinkin viettäneet enemmän aikaa yhdessä, niin olisi hienoa tarjota heille yhteinen, ohjattu liikuntaharrastus. Mukaan perhepesikseen voi ilmoittaa vain perheen lapset, jos aikuisilla ei ole mahdollisuutta osallistua, kertoo Roihun varapuheenjohtaja Minna Koivisto.

Perhepesiksessä liikutaan lapset ja aikuiset yhdessä, mutta harjoituksissa tehdään myös ikäryhmittäin erilaisia pelejä ja leikkejä. Mukaan voi tulla siinä vaiheessa, kun osaa kävellä itse, eikä aiempaa pesiskokemusta vaadita lapsilta eikä aikuisilta.

Pesiskoulu käynnistyy elokuussa

Viime kesän suosittu pesiskoulu saa jatkoa tänä kesänä elokuussa. Roihuvuoren Lämmön pesiskoulu palaa kentille, ja kestää viiden viikon ajan. Pesiskoulu on tarkoitettu 6-10-vuotiaille lapsille.

  • Pesiskoulu on hyvä tapa tutustua uuteen harrastukseen. Viime kesän jälkeen moni lapsi siirtyi mukaan joukkuetoimintaan, mikä on hienoa. Pesiskoulu järjestetään kaksi kertaa viikossa, ja lisäksi mukana on useampi pelipäivä, jolloin kokoonnutaan pelaamaan turnauksia.

Ilmoittautuminen pesiskouluun käynnistyy kesäkuun aikana.

Höntsäpesiksessä naurua, hikeä ja onnistumisen riemua

Jo muutamia vuosia Roihussa pyörinyt höntsäpesis kokoaa pesiksestä kiinnostuneet aikuiset yhteen. Osa porukasta on käynyt talvellakin kerran viikossa pitämässä lajitaitoja ja kuntoa yllä, mutta uusia harrastajia mahtuu mukaan. Joukkue osallistuu kesällä Pääkaupunkiseudun kuntopesiksen sekasarjaan. Mukaan voi tulla, vaikka ei pelaamaan haluaisikaan, ja vaikka edelliset muistot pesiksestä olisivat koululiikunnan ajoilta. Tervetuloa mukaan!

Roihun höntsäporukka kokoontuu harjoittelemaan noin kerran viikossa.

 

Lisää tietoa Roihun toiminnasta: www.roihu.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.