Nuorten rastikoulut kutsuvat

Helsingin Suunnistajien jokavuotiset lasten suunnistuskurssit alkavat. Kursseja järjestetään eri puolilla pääkaupunkiseutua. Itä-Helsingin kurssi alkaa perjantaina 7.4. klo 18 Asukastalo Kivenkolossa, Kivikonkaari 11.

Suunnistus on perheliikuntaa parhaimmillaan. Sitä voi harrastaa kaiken ikäisenä. Lajia voi lisäksi harrastaa monella tavalla: kilpailijana, kuntoilijana, valmentajana, kartantekijänä, toimitsijana, it-guruna tai oppia taidon vaikka vaan turistina vieraissa seuduissa kulkemista tai marjaretkiä varten.

Laji kuuluu myös halpojen harrastusten joukkoon, ainakin ennen maajoukkuetasoa.

Kurssit ovat tarkoitetut noin 5 – 11-vuotiaille pojille ja tytöille. Ennakkotietoja ei tarvita, mutta eivät ne ole esteenäkään. 12-vuotiaat ja vanhemmatkin nuoret ovat tervetulleita ja heille järjestetään oma, nopeutettu opastuksensa. Jos olet liikunnallinen, mietipä, kolahtaisiko kiehtova, jalkojen lisäksi aivoja vaativa luontoliikuntalaji? Aikuiset oppivat siinä samalla ja ovatpa viime vuosina useat äidit innostuneet kokoamaan omia joukkueitaan Jukolan Venlojen viestiin.

Ensimmäisellä kerralla on teoriaa sisällä; katsellaan karttoja, opetellaan karttamerkkejä yms. Toisella ja kolmannella kerralla seuraavilla viikoilla harjoitellaan opittua maastossa ja opitaan lisää.

Jos alku tuntuu omalta, jatkossa harjoitusmahdollisuuksia on 2 – 4 kertaa viikossa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Suunnistuskoulut tarjoavat monipuolista, ympärivuotista liikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Rastikouluun voi tulla mukaan myöhemminkin milloin tahansa saapumalla harjoituksiin tai lähettämällä tietoa kiinnostuksesta sähköpostilla suunnistuskoulu.

Lisätiedot www. helsinginsuunnistajat.fi etusivun uutinen sekä yläpalkista Lapset ja nuoret à Lähtöpolku. Kyselyt em. sähköpostilla.

Tervetuloa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.