PK-35 Vantaa valmiina puolustamaan mestaruuttaan

Hallitseva Suomen mestari PK-35 Vantaa lähtee viikon kuluttua alkavaan Naisten Liigan kauteen jälleen korkein tavoittein. Punamustien viime kausi päättyi tuplamestaruuteen, joten joukkue puolustaa alkavalla kaudella Suomen mestaruuden lisäksi myös Suomen Cupin ykköstilaansa.

PK-35 Vantaan pelaajarunko pysyi hyvin kasassa, minkä lisäksi joukkue on saanut riveihinsä muutamia täsmävahvistuksia. Yksi Punamustien uusista pelaajista on Kuopion Pallokissoista saapunut Olga Ahtinen, joka kuuluu myös Suomen A-maajoukkuerinkiin. Ahtisen mukaan sopeutuminen uuteen joukkueeseen on sujunut hyvin.

– Kokonaisuudessaan fiilikset ovat tosi hyvät ja odottavaiset näin sarjakauden lähestyessä. Olen sopeutunut hyvin uuteen ympäristöön ja joukkue on ottanut minut tosi hyvin vastaan, Ahtinen kertoi.

– Olen oppinut myös uuden pelisysteemin yllättävän nopeasti. Mielestäni olemme talven aikana pystyneet koko ajan kehittämään peliämme. Toivottavasti pystymme kehittämään sitä vielä sarjakauden aikanakin.

Ahtinen tavoittelee PK-35 Vantaan riveissä uransa ensimmäistä Suomen mestaruutta. Myös hänen henkilökohtaiset tavoitteensa ovat korkealla, mutta Ahtisen mukaan tärkeintä on aina joukkueena menestyminen.

– Tavoitteeni on tietysti auttaa joukkuetta. Toivon roolini olevan mahdollisimman iso ja pystyväni pelaamaan omalla tasollani tasaisesti läpi koko kauden. Jos saan itsestäni parhaan irti, tiedän oman tasoni olevan Naisten Liigaan tosi hyvä.

PK-35 Vantaa matkustaa sarjakauden avausottelussa Kuopion Pallokissojen vieraaksi. Ahtiselle sarja-avaus on poikkeuksellisen jännittävä, sillä hän kohtaa heti viime kauden seuransa ja tutut joukkuekaverit.

– Onhan se vähän jännittävää, että se osui heti ensimmäiseen peliin. Pelasin kahden vuoden ajan niiden tyttöjen kanssa, mutta nyt pelaan täysillä heitä vastaan. On kiva palata vanhalle kotikentälle. Tunnen heidän pelaajansa, joten nyt on osattava löytää keinot pelata heitä vastaan, Ahtinen tuumi.

Naisten Liigan avauskierroksen ottelu Pallokissat – PK-35 Vantaa pelataan Kuopiossa lauantaina 18.3. Punamustien ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 25.3., kun FC Honka vierailee Myyrmäen jalkapallostadionilla.

Kuvassa mestaruusjoukkue 2016

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.