Eläkeläisillä on oma Talentti-kykykilpailu Helsingissä

Näkymä Kannelmäessä, arkistokuva

Oho! Seniorikansalaisille järjestetään Helsingissä oma kykykilpailu.

Helsinkiläisille eläkeläisille suunnattu Talenttia kaiken ikää -kykykilpailu huipentuu finaaliin Kannelmäen Kanneltalossa 14. marraskuuta kello 13.

Yleisölle avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa nähdään kahdeksan finaaliin yltänyttä esitystä. Talenttia kaiken ikää -finalistit 2019 ovat: Dansoonat-tanssiryhmä, Inkeri Kauppinen (runonlausunta), Kari Tontti (laulu ja kitara), Kunnelit (sanaton näytelmä), Kuplaton (rap-esitys), Tapanilan seniorilaulajat (kuoro), Tsaikka (tanssiryhmä) ja Tuula Kilpinen (runonlausunta). Varasijalla on Anne Papart (piano).

Eija Vilpas tuomaristossa

Finaalin tuomaristossa ovat mukana ovat monista televisiosarjoista tutut näyttelijät Minna Kivelä ja Eija Vilpas sekä laulaja Matti Esko ja taiteilija Anni Pellikka. Finaalin juontaa drag-artisti Pola Ivanka.

Talenttia kaiken ikää -kilpailun esikarsinnoissa nähtiin peräti 22 ainutlaatuista esitystä ja mukana oli niin sooloesityksiä kuin isompiakin ryhmiä. Esikarsinnat järjestettiin Helsingin kaupungin palvelukeskusten tiloissa ja jokainen karsintatapahtuma houkutteli paikalle runsaasti innokasta ja kannustavaa yleisöä.

Ikä ei ole este luovuudelle

Kilpailuidean äiti on Kannelmäen palvelukeskuksen vastaava ohjaaja Katja Lauronen, joka tunnetaan ikääntyville suunnatuista, usein jopa uskaliaiksi ja normeja rikkoviksi kutsutuista tapahtumistaan.

Ikä ei ole este luovuudelle ja hauskanpidolle ja kaikki ne elämän aikana karttuneet kyvyt ja taidot pitää saada esiin, Katja Lauronen kertoo.

Talenttia kaiken ikää on monialaisen yhteistyön tulos, sillä Kanneltalo tarjoaa upeat puitteet finaalille. Yhteistyökumppaneina kilpailijoita palkitsemassa ovat Helsingin Kaupunginteatteri, Suomen Kansallisteatteri, Suomalainen Barokkiorkesteri (FIBO), Kustaankartanon Kartanoravintola, Drag-artisti Pola Ivanka sekä Helsingin kaupunki. Myös kaikki esikarsintoihin osallistuneet palkittiin kunniakirjoin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin kaupunginteatterin lahjoittamin kangaskassein.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.