Vantaan päivänä lavalle astuvat Teleks, Pelle Miljoona ja Jonna Tervomaa

Teleks lupaa esittää Vantaa-aiheisen laulunsa Vantaan päivässä. Kuva: Aki-Pekka Sinikoski.

Vantaan päivää juhlitaan 15. toukokuuta jälleen musiikin parissa Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Konsertteihin on vapaa pääsy.

Tikkurilassa Vantaan päivää vietetään 15. toukokuuta kello 18 alkaen Tikkurilantorilla Teleksin ja Pelle Miljoona Oy:n tahtiin.

Teleksin pop-kappaleet ovat soineet radioaalloilla kahden vuosikymmenen verran. Yhtye tunnetaan lukuisista hiteistään, kuten Siivet, Tuulilasin nurkkaan, Kotimatkalla, Rakkaus on paha päivä, Säröjä sinussa sekä tietenkin Hiljaa virtaa Vantaa. Yhtye on viime aikoina työstänyt uutta materiaalia aktiivisesti. Viimeisin biisi, Kaksi ainoaa, julkaistiin maaliskuussa, ja Tikkurilantorilla kuullaan sekä uusia kappaleita että vanhoja suosikkeja.

Hiljaa virtaa Vantaa soi varmasti myös Vantaan päivänä, Teleksin laulaja Pepe Johansson lupaa.

Ihmiset tuntevat biisimme hyvin, ja konserteissamme on parhaimmillaan hienoa yhteislauluhenkeä. Toivottavasti myös Vantaan päivänä pääsemme nauttimaan yhdessä sekä musiikista, auringonpaisteesta että huumaavasta keväisen rakkauden tunteesta!

Tikkurilassa kuullaan myös kotimaisen punkin suurta pioneeria: Pelle Miljoona Oy nähdään vuosien 1979–1980 läpimurtokokoonpanossaan. Lavalle astuvat Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa.

Myyrmäen Vantaan päivän konsertti järjestetään 15. toukokuuta kello 17–20. Tapahtumapaikkana on Myyrmäen monttu (Iskostie 5) ja musiikin lisäksi paikalla on myös ruokamyyntiä.

Illan ensitahdit Myyrmäessä soittaa Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu. Konsertin viimeistelee Jonna Tervomaa yhtyeineen. Viime syksynä perustettu Jonna Tervomaa – Tilassa on vahva kokoonpano, jossa Tervomaa, Jussi Jaakonaho ja Niko Votkin tulkitsevat Jonnan rakastetuimpia hittejä, harvinaisia helmiä sekä uutta tuotantoa.

Tikkurilan Vantaan päivän konsertin järjestää Vantaan kulttuuripalvelut. Myyrmäen konsertin järjestää Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu yhteistyössä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.