Vanhan ostarin paikalle nousee nyt vauhdilla uusia asuntoja

  Laajasalon vanhan ostoskeskuksen tontille rakennettavat kerrostalot valmistuvat nyt vauhdilla. Uuden tyyppisessä kotikorttelissa asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä piha-alue, laadukas kerhotila saunaosastolla sekä irtainvarastot, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto.

  Alueen houkuttelevuutta lisää se, että kauppakeskus Saari hyvine palveluineen ja bussiliikenteen pysäkit
  sijaitsevat Yliskylän puistokadun varrella ja lähistöltä löytyvät myös terveyskeskus, useita päiväkoteja sekä Laajasalon peruskoulu.

  Bonava rakennuttaa kotikortteliin 19 uutta Bonava-kotia

  Asunto Oy Helsingin Kaiku 3:n huonemäärä vaihtelee kolmesta viiteen ja omalle tontille asettuvan nelikerroksisen uudiskohteen suunnittelussa on panostettu toimiviin ja valoisiin huoneistopohjiin, käytännöllisiin säilytystiloihin ja tilaviin lasitettuihin parvekkeisiin. Kohteen rakennustyöt ovat alkaneet ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin kesän 2021 lopulla.

  ”Kaiku 3 on täydellinen koti niille, jotka arvostavat perheineen arjen sujuvuutta sekä luonnon, meren ja palveluiden läheisyyttä. Tämä kodikas uudiskerrostalo sijaitsee Laajasalon kotikorttelin rauhallisessa kulmauksessa ja suurin osa sen asunnoista on valoisia kulmahuoneistoja. Mikä hienointa, korttelin autoton ja vehreä piha-alue on täysin asukkaiden virkistyskäytössä, kun asuntojen pysäköintipaikat on sijoitettu pihakannen alle”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.