Kuumimmat trendit hyötyautoissa

  Kuumimmat trendit hyötyautoissa:
  Näyttävät yritysautot ja viimeistellyt pakut houkuttavat

  Tämän päivän yrittäjä haluaa autonsa olevan firman käyntikortti. Samalla hyötyautot ovat liikkuvia toimistoja, joiden halutaan olevan toimivia, mukavia ja viimeisteltyjä.

  ”Kyllä hyötyautoihin, kuten pakettiautoihin, halutaan tänä päivänä ulkonäköä ja näyttävyyttä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi alumiinivanteita, tyylikkäitä teippauksia tai ulkonäköä kohentavia lisämaalauksia. Tässä on iso ero 4—5 vuoden takaiseen aikaan, jolloin aluvanteita tai lisävaloja ei ollut työlistalla lainkaan”, hyötyautoista vastaava aluepäällikkö Ari Pihlaja kertoo.

  Pick-upit kiinnostavat, henkilöautojen mukavuudet haluttuja

  ”Pick-upeilla tuntuu olevan paljon kiinnostusta. Erityisen haluttuja ovat näyttävät Ruotsista tuotavat autot, joissa on automaattivaihteisto ja jotka ovat hyvin varusteltuja. Asiakkaat siis hakevat tänä päivänä samoja ominaisuuksia ja mukavuuksia hyötyautoihin kuin henkilöautoihin”, Pihlaja toteaa.

  Matkailuautoja tilauksesta

  Tämän hetken trendejä on myös ns. matkailuautot: pitkät automaattivaihteiset autot, jotka muokataan jatketuiksi matkailuautoiksi lisäpenkeillä ja -tilalla.

  ”Näitä matkailuautoja rakennetaan erityisesti harrastustarpeisiin. Kelkkailuun ja motocrossiin tarvitaan kuljetuskapasiteettia”, Pihlaja selittää.

  Hyötyautoissa käytännöllisuus ja tarkoituksenmukaisuus yhdistyvät erottautumiseen ja yksilöllisyyteen unohtamatta mukavuutta ja autovarusteiden herkkuosastoa.

  TOP-10 hyötyautoissa nyt:

  1. Näyttävät teippaukset / yritysten logot
  2. Alumiinivanteet
  3. Vetokoukku
  4. Automaattivaihteisto
  5. Lisävalot/karjapuskurit/työvalot
  6. Lisämaalaukset (esim. puskurit)
  7. Pick-upit
  8. Yksilölliset sisutukset
  9. Kattovarusteet/tavaratilan varusteet
  10. Jatko-ohjaamot

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.