Tässä ovat tämän hetken halutuimmat puhelimet

Kuvituskuva

Myydyimpien puhelimien listalla ykkössijaa hallitsee lokakuussa 2018 Huawein P Smart. P Smart oli listan ykkönen myös syyskuussa. Listan kakkoseksi kirii lokakuussa Huawein P 20 Lite ja kolmossijaa pitää Apple iPhone 8. Sekä P Smart että iPhone 8 kipusivat lokakuun listalla yhdet sijat ylöspäin syyskuun sijoituksiin verrattuna. Täysin uutena listalle nousevat Nokian 5.1. sekä Samsungin Galaxy A6 ja J6.

Huawein P Smart pitää ykkössijansa toista kuukautta putkeen. Huaweilla on Gigantin kymmenen myydyimmän puhelimen listalla myös kaksi muuta mallia: sijalta kaksi löytyvä P 20 Lite sekä sijalta kahdeksan löytyvä Huawei Nova 3.

– Listan ykkönen Huawein P Smart on selkeästi löytänyt kohderyhmänsä, sillä se on myydyin puhelin nyt toista kuukautta putkeen. P Smart on keskihintainen puhelin, joka vastaa kameraominaisuuksiltaan ja muilta toiminnoiltaan moniin tarpeisiin, Gigantin puhelimista vastaava myyntipäällikkö Mikko Pesonen.

Täysin uusina tulokkaina TOP 10 -listalle nousevat Nokian 5.1. sekä Samsungin Galaxy A6 ja J6. Gigantin myydyimpien puhelinten listalla nähdään peräti kaksi Nokiaa.

– Nokian puhelimille löytyy edelleen vahva suosio ja erityisesti uudet, tänä vuonna julkistetut mallit, kuten 5.1, ovat saavuttaneet laajan käyttäjäkunnan, Pesonen avaa.

– Samsungin Galaxy A6 -puhelimen hinta laski lokakuussa 50 eurolla ja tämä uusi, edullisempi hinta vaikutti positiivisesti mallin suosioon lokakuussa.

Applen lokakuun loppumetreillä julkistama iPhone XR jäi nipin napin pois TOP 10 -listalta häviten niukasti edeltäjälleen, syyskuussa julkaistulle iPhone XS:lle. XS löytyy listan sijalta kymmenen.

– iPhone XR:n ennakkotilaukset alkoivat 19. lokakuuta ja virallinen myynninaloitus oli kuun viimeisenä perjantaina eli 26.10. Suosio on ollut todella hurjaa ja XR jäi pois TOP -listalta vain täpärästi. Ennustan sen nousevan esiin marraskuun listalla, Pesonen kertoo.

Myydyimpien puhelinten TOP 10 -listan hintahaitari on laaja: 199 eurosta 1679 euroon.

Myydyimmät puhelimet lokakuussa 2018, suluissa edellisen kuukauden sijoitus

Huawei P Smart (1)

Huawei P 20 Lite (3)

Apple iPhone 8 (4)

Nokia Nokia 5.1 (-)

Samsung Galaxy A6 (-)

Apple iPhone SE (6)

Nokia Nokia 6.1 (9)

Huawei Nova 3 (10)

Samsung Galaxy J6 (-)

Apple iPhone XS (7)

Lähde: Gigantti. Tiedot perustuvat Gigantin myynteihin.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.