Numeroidut istumapaikat Malmin leffateatteriin

Kino Helios

Rynniminen parhaimmille paikoille loppuu Malmitalon Kino Helioksen ovilla.

Kino Helios on Helsingin kaupungin ylläpitämän kulttuurikeskus Malmitalon oma elokuvateatteri, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien.

Kino Helioksen valkokangas on vaihdettu ja koko äänijärjestelmä on uusittu nykyaikaiseksi JBL 5.1 -elokuvaäänentoistojärjestelmäksi.

Luvassa on entistä parempi äänielämys. Uuden valkokankaan myötä kuva-alueesta tulee leveämpi ja valkokangas tulee lähemmäs katsojaa sekä myös alemmas.

Tähän asti, varsinkin ensimmäisillä riveillä istuville katsojille valkokangas on ollut liian korkealla. Lisäksi istumapaikat on nyt numeroitu.

Vuosien varrella olemme saaneet paljon palautetta siitä, että Kino Helioksen paikkoja ei ole numeroitu. Lähdimme edistämään asiaa ja vuoden 2020 alusta kaikki Kino Helioksen näytökset myydään numeroiduilla paikoilla; elokuvayleisön ei tarvitse jatkossa tulla ajoissa jonottamaan ovien eteen parhaiden paikkojen toivossa, vaan mieluisat paikat voi varata vaikka kotisohvalla loikoillen netistä, iloitsee Malmitalon tuottaja Mirka Nokka.

Kino Helioksessa esitetään erityisesti kotimaisia ja art house -elokuvia sekä lastenelokuvia.

Kuuntelemme Kino Helioksen toiminnan ja sisältöjen suhteen herkällä korvalla asiakkaita: esitysaikoja on muutettu asiakaspalautteiden pohjalta, elokuvavalinnoissa otetaan huomioon asiakkaiden toiveet ja syksyllä 2019 aloimme näyttää kaikki kotimaiset elokuvat suomenkielisillä tekstityksillä asiakkaalta tulleet toiveen innoittamina, kertoo Mirka Nokka.

Vuonna 2019 maksullisia näytöksiä oli 109 ja katsojia 6 346. Malmitalossa esitetään myös lapsille ja nuorille suunnattuja maksuttomia elokuvia. Vuonna 2019 maksuttomissa esityksissä oli 9 543 katsojaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.