Leppävaaraan valmistuu erikoinen seikkailugolfrata

Seikkailugolf maailmalla.

Leppävaaran urheilupuistossa alkoi keväällä seikkailugolfradan rakennustyöt.

Seikkailupuisto Huipun alueella sijaitseva seikkailugolfrata aukeaa ensimmäisille puttaajille kesäkuun viimeisenä lauantaina.

Seikkailugolf on minigolfia, jossa rei’ät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Lisäksi seikkailugolfiin kuuluvat elämykselliset elementit. Leppävaaran urheilupuistoon rakennetulla radalla on esimerkiksi virtaavaa vettä, vesieste ja lautta, jolla siirrytään kierroksen puolivälissä seuraavalle rei’älle.

Seikkailugolfin rakentaminen alkoi maansiirtotöillä. Ruotsalainen yritys City Golf Europe on suunnitellut ja rakentanut alueelle 12-reikäisen seikkailugolfradan. Seikkailupuisto Huipun toimitusjohtajan Jari Saarhelon mukaan elämyksellisyys ja väylien sulauttaminen osaksi maastoa tekee minigolfista seikkailugolfin. Saarhelo on tutustunut lajiin Maarianhaminassa.

– Seikkailugolf sopii leppoisan kesäpäivän ajanvietteeksi kaikenikäisille. Olen innoissani, että kohta sitä päästään pelaamaan myös täällä. Ruotsissa ja Tanskassa on kymmeniä seikkailugolfratoja, Jari Saarhelo kertoo tiedotteessa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.