Kehätien parannus Laajalahdessa valmistuu juhannukseen mennessä

Kehä I itään, Kurkijoentie

Kehä I Laajalahti -parannushanke kääntyy loppusuoralle vuonna 2021.

Väyläviraston tavoitteena on saada työt valmiiksi juhannukseen mennessä.

– Nyt etelänkin saavuttaneiden lumisten talviolosuhteiden johdosta aikaisemmin tammikuulle suunnitellut Sakkolan läntisen alikulkukäytävän sekä Turvesuontieltä Kehä I länteen suunnan rampin liikenteelle otot siirtyvät myöhemmin kevääseen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta hankkeen kokonaisaikatauluun, valtion Väylävirasto tiedotti tammikuun lopussa 2021.

Kehä I Laajalahden kohta -hankkeen valmiusaste tammikuussa oli 86 prosenttia. Louhinnoista oli tehty 96 prosenttia ja siltatöistä 95 prosenttia.

Vuosi 2021 alkoi rakentamalla Ruukinrannan läntistä alikulkukäytävää sekä tekemällä vesihuoltotöitä Laajalahdensolmun alikulkukäytävän läheisyydessä. Kaukolämpötöitä tehtiin Lumivaarantiellä. Lisäksi tammikuussa on louhittu Kehätietä Kurkijoen risteyssillan ja Ruukinrannan alikulkukäytävän välillä.

Tammikuun tiedotteen mukaan helmikuun keskeisiä työvaiheita ovat esimerkiksi Ruukinrannan läntisen alikulkukäytävän telinetyöt ja kannen muottityöt. Kehätiellä tehdään myös louhintatöitä Raide-Jokerin Räisälänsillan ja Ruukinrannan alikulkukäytävän välisellä osuudella. Laajalahdensolmun alikulkukäytävän läheisyydessä oli määrä tehdä vesihuoltotöitä ja kaukolämpötöitä puolestaan Lumivaarantien ja Kurkijoentien lähellä.

Kehä I länteen, Sakkolan alikulkukäytävä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.