Kansainväliset mitat täyttävä skeittipuisto hahmottuu Kontulassa

Kontulan vanhassa Kelkkapuistossa on ahkeroitu rakennustöiden parissa koko kesän ajan. Kelkkapuiston uudistus ei ole vielä lähimainkaan valmis, mutta uusi skeittipuisto alkaa jo hahmottua alueella.

Helsingin kaupungin mukaan koko perheen monimuotoinen tapahtuma-alue Kelkkapuisto uudistetaan vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Alueelle rakennetaan kansainväliset mitat täyttävän skeittipuiston lisäksi myös katukorisalue, kivituhkapintainen pallokenttä, graffitiseinämä ja frisbeegolf-rata.

Uudesta skeittipuistosta on määrä tulla 2 500 neliömetrin laajuinen. Kivituhkakenttä rajataan palloaidalla ja kentän reunoille tehdään maakatsomoita. Ne parantavat Kelkkapuiston käytettävyyttä isoissa yleisötapahtumissa.

Täysin valmista Kelkkapuistoa saatetaan joutua odottamaan vielä pitkään, sillä nykytiedon mukaan hanke valmistuu vasta syksyllä 2020. Valmistumisaika kerrotaan Helsingin kaupungin karttapalvelussa, jossa on esillä kaupungissa meneillään olevat katujen ja puistojen rakentamiskohteet.

Kelkkapuisto rajautuu pohjoisessa Porttitiehen ja lännessä Kontulantiehen. Muualla naapureina on pientalo- ja kerrostaloalueita.

Jani Jakonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.