Bravo!-festivaali: yleisö voi esittää vaikka astronauttia

Kuvan kohtaus on A Line Art-ryhmän esityksestä ja työpajasta Ready Steady Lift Off!. Kuva: Martin Brown.

Erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu Bravo!-festivaali järjestetään pääkaupunkiseudulla 14.-22. maaliskuuta 2020.

Kansainvälinen esittävän taiteen Bravo!-festivaali avataan Helsingin keskustakirjasto Oodissa 14. maaliskuuta kello 13-16.

Runsaan viikon aikana festivaaliohjelmistosta pääsee nauttimaan Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Festivaalin oheisohjelmassa on lapsille ja nuorille suunnattuja esityksiä, perhepäiviä sekä työpajoja. Bravo!-festivaali pidetään 14.-22. maaliskuuta.

Ohjelmistossa on tanssia, sirkusta sekä fyysistä ja osallistavaa teatteria. Festivaalin ohjelmistossa on mukana kahdeksan kansainvälistä esitystä Meksikosta, Puolasta, Ruotsista, Tanskasta, Iso-Britanniasta sekä yksi suomalais-korealainen kantaesitys.

Esimerkiksi brittiläisen A Line Art -ryhmän kanssa yleisö pääsee harjoittelemaan astronautin taitoja, värittämään oman rakettinsa sekä suuntaamaan tarinankerronnan ja musiikin siivittämälle rakettimatkalle avaruuteen. Osallistavan esityksen nimi on ”Ready Steady Lift Off!”.

Kuvan kohtaus on A Line Art-ryhmän esityksestä ja työpajasta Ready Steady Lift Off!. Kuva: Martin Brown.

Festivaalin pääohjelmistoon lukeutuu muun muassa myös ruotsalaisen Claire Parsons Co:n esitys ”Gräs”. Se saa mielikuvituksen valloilleen tanssia, nukketeatteria ja sirkusta yhdistävässä koko perheen esityksessä.

Ruotsalaisen Claire Parsons Co:n Gräss. Kuva: Petra Hellberg.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.