Massarokotuspiste Tapiolan urheilupuistoon

Espoon kaupunki avaa uuden rokotuspisteen isojen väkijoukkojen rokottamiseen Metro Areenalle Tapiolan urheilupuistossa. Rokotuspiste on tarkoitus ottaa käyttöön viikolla 9.

Metro Areenan rokotuspisteeseen, kuten muihinkin rokotuspisteisiin, voi saapua ainoastaan ajanvarauksella.

Koronarokotusten yhteydessä espoolaisilla on mahdollisuus purkaa tuntojaan ja keskustella SPR:n vapaaehtoisten kanssa, mikäli niin haluaa.

– Korona-aika on ollut monelle raskasta ja stressaavaa. Olemmekin täällä tukemassa ja kuuntelemassa rokotuksiin saapuvia, kuvailee Punaisten Ristin Helsingin ja Uudenmaan piirin ensiaputoiminnan koordinaattori Niina Hirvonen tiedotteessa.

Kulku rokotukseen tapahtuu Metro Areenan pääovien kautta, josta ilmoittautumisen jälkeen siirrytään odottamaan omaa rokotusvuoroa rokotuspisteen luokse. Rokotuksen jälkeen siirrytään aulatilaan tarkkailuun 15 minuutin ajaksi. Poistuminen tiloista tapahtuu suoraan tarkkailuaulasta omien ulko-ovien kautta.

– Olemme suunnitelleet kulun siten, että asiakkaat virtaavat tilan läpi. Ristikkäinen kulku ja kohtaamiset toisten kanssa on minimoitu, kertoo Metro Areenan toimitusjohtaja Katariina Järveläinen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.