Koti Espoo Kameleonten-halli saa tontin Leppävaarasta

Kameleonten-halli saa tontin Leppävaarasta

0
Kameleonten-halli saa tontin Leppävaarasta
Kuvituskuva

Espoon kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto on päättänyt vuokrata alueen Leppävaaran urheilupuistosta urheiluhallin toteutusta varten. Alue sijaitsee nykyisen stadionin eteläpuolella.

Alue varattiin Kameleonten Ab:lle. Leppävaaraan suunniteltu Kameleonten-halli on lapsille ja nuorille suunnattu yleishyödyllinen urheiluhalli. Kyseessä on monilajihalli, jonne tulee tiloja yleisurheilulle, voimistelulle, koripallolle, salibandylle, käsipallolle, futsalille sekä muille lajeille, jotka pystyvät hyödyntämään täysikokoisia palloilukenttiä.

– Halliin tulee tiloja myös voimaharjoitteluun, urheiluseurojen toimistoille sekä urheilua tukeville yrittäjille. Lisäksi halliin tulee tiloja, kuten muun muassa pukuhuoneita ja konetalli, jotka palvelevat urheilupuistoa, kerrottiin jaoston päätöstiedotteessa.

Urheiluhallin rakentaminen pyritään Espoon kaupungin mukaan aloittamaan keväällä 2021. Kameleonten-halli valmistuu arviolta vuoden 2022 lopussa.

Urheiluhalli mahdollistaa Leppävaaran lukion hankesuunnittelun siten, että liikuntatiloina käytetään myös tämän hallin tiloja.

Samassa kokouksessa elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti uusia Kauklahden Mynttilässä sijaitsevan jalkapallohallin ja nurmikentän maanvuokrasopimuksen Espoon Jalkapalloilun Tuki ry:n kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.