Leppävaaran stadionin remontti valmistuu ensi keväänä

Kuvituskuva

Leppävaaran urheilupuistoa kehitetään suurten urheilutapahtumien järjestämispaikaksi.

Espoon kaupungin tiedotteen mukaan Leppävaaran yleisurheilustadionin perusparantaminen valmistuu keväällä 2023 ja uudet suorituspaikat otetaan käyttöön alkukesästä.

Kameleonten-liikuntahalli valmistuu Leppävaaran urheilupuiston yhteyteen kesäksi 2023. Heinäkuussa järjestetään nuorten yleisurheilun EM-kilpailut.

Leppävaaran lisäksi isoja urheiluhankkeita on menossa muuallakin Espoossa.

Espoonlahden urheilupuistoon suunnitellaan pesäpallokentän ja tekojään huoltorakennuksen rakentamista.

– Ulkokuntosalin yhteyteen on rakennetaan kolme tenniskenttää keväällä 2023. Espoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus alkaa aikaisintaan kesällä 2023.

Tapiolan uimahallin peruskorjaushanke alkaa alkuvuodesta 2023 ja valmistuu alustavien suunnitelmien mukaan vuoden 2025 keväällä.

Perheille suunnatut Töpinät, alakoululaisten WAU-kerhot, yläkoululaisten harrastusiltapäivät ja 13-18-vuotiaiden Jumppi-ryhmät ovat aloittaneet syyskautensa Espoossa. Yli sata maksutonta liikuntaryhmää tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden harrastaa.

Espoon senioriasukkaille Espoon kaupunki tarjoaa maksuttomia liikuntapalveluita +68 Sporttirannekkeella kaikille 68 vuotta täyttäneille.

Rannekkeen voi noutaa kaupungin asiointipisteiltä ja uimahalleilta. 75-vuotiaat ja sitä iäkkäämmät saavat tänä vuonna kaupungilta tsemppikortin, jolla heitä kannustetaan liikkumaan ja kutsumaan myös ystävänsä mukaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.