Sello: Viaporintorin kesäterassi oli menestys

Leppävaaran kauppakeskus Sellon kesän 2022 erikoisuus oli Viaporintorille avattu 400-paikkainen koko perheen ulkoterassialue 1.6.–28.8.

Terassilla asiakkaita palveli seitsemän ravintolatoimijaa, mikä nosti Sellon ravintoloiden määrän kokonaisuudessaan yli 40:een.

Kesäterassin tärkeä elementti oli ruuan ja juoman lisäksi artistien esiintymiset ja erilaiset ohjelmanumerot yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa 50-vuotisjuhlavuoden innoittamana.

– Kesän aikana terassilla herkuteltiin ja viihdyttiin kymmenien esiintyjien osaamisesta nauttien. Viimeinen aukioloviikko huipentui ”Espoo juhlii!” -viikkoon. Meille tämä oli tärkeä osallistuminen myös kulttuuripuolen tukemiseksi, kun kaikki tapahtumatuotanto ja esiintyvien taiteilijoiden toimeentulo on ollut niin pitkään koronan kurittamaa, kertoo Sellon kauppakeskuspäällikkö Sanna Kouvalainen.

Niin Sellon asiakkaat, vuokralaiset kuin espoolaiset ottivat kesäterassin omakseen.

– Tämä oli positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan ja näillä näkymin ensi kesänä on odotettavissa versio 2.0. Kiinnostuksen ilmaisuja on jo tullut sellaisiltakin tahoilta, jotka eivät tänä kesänä olleet mukana. Jatkumoa nähdään mahdollisesti jo pian, sillä Viaporintorille suunnitellaan tunnelmallisia joulumarkkinoita, Sanna Kouvalainen paljastaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.