Espoossa kuvattu joulukonsertti televisiossa joulupäivänä

Anna laulu lahjaksi on joulukonsertti, jossa kuullaan seitsemän täysin uutta, Yle Radio Suomen kuuntelijoilta kerätyistä tarinoista ja muistoista syntynyttä joululaulua. Niiden lisäksi konsertin ohjelmassa on myös tuttuja ja rakkaita joululauluklassikoita.

Konsertti pidettiin Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa lauantaina 14. joulukuuta ja se kuultiin suorana lähetyksenä Radio Suomessa. Televisiotallenne konsertista lähetetään TV1:ssä joulupäivän iltana, keskiviikkona 25.12.2019 kello 19.

Laulujen tulkkeina on seitsemän Suomen eturivin viihdeartistia ja orkesterina huippumuusikoista koostuva Marzi & Lenni w/Espoo Gig Band. Lauluja tulkitsevat Paula Koivuniemi, Arja Saijonmaa, Antti Ketonen, Kyösti Mäkimattila, Aste, Irina ja Mira Luoti.

Heistä jokainen on valinnut radiokuuntelijoiden lähettämistä tarinoista itselleen yhden, josta on tehty uusi joululaulu. Konsertin orkesteria johtavat Marzi Nyman ja Lenni-Kalle Taipale. Ja ääneen pääsee myös 24-henkinen lapsikuoro, Helsingin Hakaniemen ala-asteen 4. luokka.

Konsertin juontaa Radio Suomesta tuttu Tarja Närhi.

Konsertin uusiin lauluihin päässeiden tarinoiden lähettäjät ovat eri puolilta Suomea: Kuopiosta, Tampereelta, Rääkkylästä, Kirkkonummelta ja Helsingistä sekä yksi Ruotsista, Skövdestä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.