Soukan kirjaston käsityökerhossa virittäydytään pian jouluun

Soukan kirjaston käsityökerhossa voi valmistaa omia käsitöitään hyvässä seurassa.

Soukan kirjaston käsityökerho kokoontuu joka torstai klo 17.30-19.30 ja mukaan ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet. Mukaan kannattaa ottaa oma neule-, virkkaus- tai esimerkiksi kirjantatyö. Toki matkaansa voi myös napata ihan minkä tahansa muun käsityöprojektin, joka sattuu juuri sillä hetkellä olemaan käynnissä. Tapahtumassa on käsitöiden lisäksi tarjolla myös kahvia ja teetä sekä mieluisaan seuraa.

– Käsityökerhossa on iloinen ja rento tunnelma. Osallistujat kertovat mielellään omista töistään sekä auttavat ja opastavat toisiaan aina tarvittaessa, tapahtumasta vastuussa oleva Riikka Utriainen kuvailee.

Pääosa tapaamisista ovat vapaamuotoisia kokoontumisia, joissa voi tehdä omia käsitöitään, keskustella ja kysyä muilta kerholaisilta apua pieniin pulmiin. Näiden lisäksi aina kuun ensimmäisenä torstaina järjestetään ohjelmallinen kerta. Ohjelmasta vastaa kirjaston henkilökunta.

– Ohjelmallisilla kerroilla perehdymme aina johonkin aiheeseen joko tekemällä tai kirjoihin ja inspiraatiokuviin tutustuen. Osallistuminen on aina vapaaehtoista, mutta yleensä suurin osa innostuu kokeilemaan ainakin vähän ja kirjoja selataan aina innokkaasti, Riikka summaa iloisesti.

Lokakuun ajan virkataan ja neulotaan vielä leluja, mutta 2.11. virittäydytään jo jouluun, sillä luvassa on joulukoristeiden valmistaminen.

Loppuvuoden ohjelma:

2.11. Joulukoristeet – Tehdään yhdessä joulukoristeita! Riikka tuo mukaan inspiraatiokuvia ja pari yksinkertaista ohjetta, mutta myös sinä voit tuoda esimerkkejä ja ohjeita itsetehdyistä koristeista. Valmiit koristeet voi viedä kotiin tai jättää kirjaston joulukuusta odottamaan.

7.12. Lahjapaketointi – Tule hakemaan uusia ideoita lahjojen paketointiin! Riikka tuo tapaamiseen ohjeita ja inspiraatiokuvia. Lisäksi jokainen voi halutessaan tuoda omia paketointitarpeitaan ja paketoida joulun lahjat hyvissä ajoin valmiiksi.

21.12. Pikkujoulut – Kokoonnutaan glögin ja pipareiden äärelle puhumaan kuluneesta syksystä ja suunnittelemaan kevään ohjelmaa.

Lähde: helmet.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.