Mustalaisruhtinatar-operetti tuo mukanaan huumoria ja romanttisia duettoja

Mustalaisruhtinatar-operetti tarjoaa katsojille ikivihreitä sävelmiä ja upeaa pukuloistoa.

Juulia Tapolan ohjaama Mustalaisruhtinatar-operetti tarjoaa katsojille ikivihreitä sävelmiä, pukuloistoa sekä päätähuimaavaa draamaa. Mustalaisruhtinatar on Emmerich Kálmánin säveltämä operetti vuodelta 1915. Tarinassa paneudutaan kabareelaulajan ja wieniläisruhtinaan rakkaustarinaan.

– Mustalaisruhtinatar on parhaita operetteja. Tarina on hauska ja mukana on paljon romanttisia duettoja, esityksessä kuultava oopperalaulaja Jyrki Anttila kertoo.

Esityksessä kuullaan useita tunnettuja kappaleita. Esimerkiksi Muistathan kai -kappale herkistää takuulla useimmat kuulijansa.

Espoon Tapiolasalissa päästään nauttimaan kahdesta esityksestä, 4.11. sekä 5.11. Päärooleissa nähdään häikäisevää osaamista. Ensimmäisessä esityksessä päärooleissa ovat Tiina Vahevaara, Jaakko Kortekangas, Aki Alamikkotervo ja Jouni Kokora. Seuraavan päivän esityksessä taas hurmaavat Tiina Vahevaara, Jyrki Anttila, Ville Salonen, Jouni Kokora. Jotta tunnelma olisi viimeisilleen onnistunut, niin mukana on myös Kimmo Leppälän salonkiorkesteri Operetta.

”Kova kutka on jo päällä”

Mustilaisruhtinatar esitettiin samaisella kokoonpanolla syyskuussa Lohjalla, jolloin operetti sai loistavat arvostelut.

– Yleisö rakasti esitystä, Anttila muistelee lämmöllä.

Oopperalaulaja kertoo olevansa äärimmäisen innoissaan esityksestä Tapiolasalissa, vähintäänkin loistavan akustiikan vuoksi.

– Kova kutka on jo päällä. Mahtavaa päästä esiintymään paikkaan, jossa akustiikka toimii juuri kuin pitää, Anttila kuvailee.

Esitykseen on paneuduttu suurella tunteella ja se huokuu myös Mustalaisruhtinatar-operetissa esiintyvästä Anttilasta.

– Olen niin ylpeä esityksestä, mies summaa iloisesti.

Näytöksen lavastuksesta vastaa Jari Jalonen, joka on onnistunut luomaan teokseen hurmaavan tunnelman lavastuksellaan ja tunnelmallisella valaistuksella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.