Suna BC lehtijuttu

ESPOO DERBY Suna BC – Espoo BT 1 -1
Mooren valmentajakausi alkoi voitolla.
Tyttöjen joukkueelle peliasut
Suna BC ja Espoo BT kohtasivat Espoon Derbyssä koripallo-otteluissa Lagstadin koululla la 14.4.2018 klo 15.30. Iltapäivän avausottelussa ottivat yhteen Suna BC:n ja Espoo BT:n minipoikien joukkueet. Suna BC esitti kevään valmentaja Jonathan Mooren laatiman kovan harjoittelun jälkeen ehjää peliä ja korjasi otteluvoiton tuloksella 18 -9.
Iltäpäivän pääottelussa iskivät yhteen seurojen B-poikien joukkueet. Espoo BT vei valmentajan Jukka Mäkisen laatimalla taktiikalla ja joukkueen fyysisyydellä pisteet Espoonlahteen tuloksella 31 – 40.
Otteluiden parhaat palkittiin KIRJATORIN -kirjapalkinnoilla.
Espoon Keskuksen Lions Club ja autokoulu Green Drivers järjestivät kevään jättiyllätyksen, kun he sponsoroivat tyttöjen joukkueelle SPALDING -peliasut. Sunan koulullä järjestetyssä tilaisuudessa seuran puheenjohtaja Christoffer Henriksson otti vastaan lahjoituksen Leijonien Pauli Anttilalta ja Green Driversin toimitusjohtaja Heikki Rusaselta. B,C – ja minityttöjen joukkueita edustivat Kate, Annina , Sointu ja valmennusta päävalmentaja Jonathan Moore ja apuvalmentaja Kasperi Koivisto.
Tyttöjen joukkueille seura etsii naisvalmentajaa "Hyvä Nainen" !
Seurakummimme Kari Liimon keväiset terveiset pelaajille tulevat nyt Texasin Houstonista, missä Kari on viettämässä aikaa tyttärensä luona.
Kesäharjoitukset alkavat toukokuussa ja Mooren valmennusopein joukkueet ovat hyvässä iskussa syksyllä. Seuran pelaajamäärä on ylittänyt 100 pelaajan rajan
Klubi on kesälomalla la 9.6 – 8.7.2018, jolloin omat harjoitukset.
HIGH NOON Streetbasket Espoontorilla la 25.8.2018 klo 12-14
"Video Highlights" alkaa 1.5.2018 www.sunabc.fi -sivulla.
Teksti: Esko Koivisto
Valokuvat: Suna BC:n arkisto
Pelikuva: Espoo Derby 14.4.2018 Suna BC – Espoo BT
Ylärivi oikealta: Anttila, Rusanen, Henriksson, Moore ja Koivisto
Alarivi vasemmalta: Kate, Annina ja Sointu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.