Omniassa järjestetään Nenäpäivän myyjäiset – tuotot lyhentämättömänä Nenäpäivän hyväksi

Nenäpäivän myyjäisissä on paljon opiskelijoiden tekemiä tuotteita.

Omniassa järjestetään Nenäpäivän myyjäistapahtuma 2. marraskuuta klo 15-19.00. Tapahtumalla halutaan edistää maailman lasten ihmisarvoista elämää. Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot ohjataan lyhentämättömänä Nenäpäivän hyväksi.

Myynnissä on opiskelijoiden tekemiä tuotteita ja palveluja. Myynnissä on muun muassa leikkuulautoja, syyskukkaistutuksia, kasseja ja huiveja, pullokynttilänjalkoja, hius- ja kauneudenhoidon pikakampauksia ja manikyyrejä, syötäviä suolaisia ja makeita herkkuja, autopesua ja lahjakortteja Suomenojan autokorjaamolle. Tapahtuman aikana voi myös ottaa osaa maksuttomaan terveysmittaukseen. Nenäpäivän vuoksi niin kutsutulla rompetorilla on runsaasti tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa, jotka voi vielä mennessään.

Omnian Nenätiimi toivoo, että mukaan otettaisiin käteistä, sillä korttimaksumahdollisuus on vain tapahtuman aikana auki olevissa kestävän kehityksen myymälä Omniashopissa ja hius- ja kauneuskeskus Oppivat Kädet Aurinkokivessä.

Tapahtumassa pääsee myös tutustumaan Omnian koulutuksiin ja palveluihin.

Omnian Nenätiimiä voi tukea myös suorin lahjoituksin verkossa sekä käteisellä keräyslippaisiin, joita löytyy opiskelijaravintoloista ja Omnian palveluista kampanjan aikana.

Ennen myyjäistapahtumaan Omniassa järjestetään myös mahdollisuus verenluovutukselle 1.11. klo14-18.00. Kannattaa kuitenkin tehdä Punaisen ristin sovinkoluovuttajaksi-verkkotesti ennen luovutukseen saapumista, jotta selviää onko juuri nyt sopiva hetki mennä verenluovutukseen.

Nenäpäivä-kampanja on käynnissä 26.10. – 19.11. ja tämän vuoden hyväntekeväisyyslähetys, Nenäpäivä-show on 10.11. YLE TV2:lla.

Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää maailman lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista. Nenäpäivä kerää varoja kehitysyhteistyöhön ja edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.

Nenäpäivä auttaa maailman lapsia hankkien varoja yhdeksän järjestön pitkäkestoisiin kehitysyhteistyöhankkeisiin Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Nenäpäivän keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta ja turvaa, vahvistavat perheiden ja yhteisöjen asemaa sekä tekevät työtä lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Nenäpäivän varoilla tuetaan myös Nenäpäivän lisenssintarjoajan brittiläisen Comic Reliefin kautta kehitysyhteistyötä Afrikassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.