Espoon Villa Elfvikin luontotalossa avautui uusi näyttely

T-rex, Teemu Rouvinen.

Villa Elfvikin luontotalossa 11.10.- 22.11.2023 esillä olevassa ryhmänäyttelyssä on teoksia dinosauruksista, pöllöparvista, lemmikkikissasta ja muista eliöistä.

Joissain teoksissa eläinkunta on kadonnut ja näkyviin tulee luonnon värisävyjä.

Eläin- ja luontoaiheisia teoksia on syntynyt erilaisin tekniikoin, kuten piirtäen, maalaten ja hamahelmillä. Teoskokonaisuudessa eri aikakausien ja elinympäristöjen eläimet esiintyvät rinnakkain ja lomittain herätellen kysymyksiä suhteestamme eläimiin ja luontokatoon.

Ryhmänäyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat Yuxuan Guo, Antti Lappalainen, Kitri Lindroos, Collins Ngiesi, Teemu Rouvinen ja Maria Saarnio. Näyttelyn kuraattorina on toiminut Kaarina Koistinen.

Taiteilijat ovat työstäneet teoksiaan Autismisäätiön Espoon päivätoiminnan asiakkaiden kanssa.

Päivätoiminnan tarkoitus on tukea erityisesti sosiaaliseen ja yhteiskunnalliseen toimintaan osallistumista. Osallistujille tarjoutuu monia mahdollisuuksia hyödyntää omia taitojaan ja oppia uutta.

– Autismisäätiö on 25-vuotias yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa palveluja autismikirjon henkilöille ympäri Suomen. Autismisäätiön palveluissa asiakkaita rohkaistaan kokemaan onnistumisia ja elämyksiä taiteen äärellä. Taiteesta jokainen voi löytää oman paikkansa ja tuoda esille ajatuksia ja maailmoja, jotka eivät muuten tulisi nähdyksi, tiedottaa Espoon kaupunki.

Luontotaloon ja sen näyttelyihin on vapaa pääsy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.