Espoo on mukana hoivakotiportaalissa

Hoivakotiportaali esittelee ikääntyneiden hoivakodit Länsi-Uudellamaalla.

Hoivakotiportaalin tavoitteena on helpottaa hoivakotivaihtoehtojen vertailua ja valitsemista, kun on aika valita itselle tai ikääntyneelle sukulaiselle hoivakotipaikka. Hoivakotiportaali löytyy osoitteesta hoivakodit.lu-palvelut.fi.

Mukana ovat sekä kuntien omistamat hoivakodit että kuntien kilpailuttamat yksityiset ja järjestöjen hoivakodit – siis kaikki hoivakodit, joihin voi päästä kunnasta saadulla palvelupäätöksellä.

– Hoivakotiportaali on kaikkia länsiuusimaalaisia varten rakennettu hoivakotien avoin vertailu- ja arviointipalvelu, projektipäällikkö Salla Kälkäinen kertoo tiedotteessa.

Espoossa on ollut käytössä hoivakotiportaalin aiempi versio vuoden 2020 alusta. Nyt avatussa uudistetussa portaalissa on entistä monipuolisempaa sisältöä ja se palvelee Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaita.

Hoivakotiportaali kertoo myös, miten tyytyväisiä kunkin hoivakodin asukkaat ja omaiset ovat palveluun ja mitä hoivakodin valvontaraportit kertovat.
Lisäksi tarjolla on kattavasti tietoa hoivakodin arjesta: sijainti, asunnot, vuokra, palvelukielet sekä tietoa toiminnasta, ruuasta, ulkoilumahdollisuuksista, henkilökunnasta ja esteettömyydestä. Mukana on myös kuvia sekä ja tieto siitä, onko hoivakodissa tällä hetkellä vapaita asuntoja.

– Tällä hetkellä hoivakotiportaalissa näkyy asiakastyytyväisyystietoja Espoosta, Kirkkonummelta, Lohjalta ja Karviaisesta (Karkkila ja Vihti). Lisäksi valvontaraportteja on Espoosta ja Karviaisesta. Täydennämme tietoa muista kunnista sitä mukaa kuin saamme muokattua sitä yhtenäiseen muotoon, Salla Kälkäinen kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.