Espoo-info avataan Espoonlahdessa

Espoon kaupunki avaa Espoo-info -nimellä kulkevan neuvontapisteen kauppakeskus Lippulaivaan Espoonlahteen torstaina 31. maaliskuuta 2022.

Espoo-info tarjoaa neuvontaa ja digitukea eli opastusta sähköiseen asiointiin. Espoonlahden Espoo-info on palveluvalikoimaltaan suppeampi kuin asiointipiste, jonka kaupunki on päättänyt lakkauttaa Espoonlahdesta.

Jatkossa Espoonlahtea lähin asiointipiste, josta saa myös kassa- ja myyntipalveluja, sijaitsee Matinkylässä, Ison Omenan palvelutorilla. Kassapalvelut tarkoittavat esimerkiksi mahdollisuutta maksaa kaupungin laskuja ja ostaa lippuja lähiliikenteeseen tai tapahtumiin.

Espoonlahden asiointipisteen sulkeminen ja Espoo-infon avaaminen on osa laajaa Espoon asiointipalvelujen muutosta. Espoon kaupunginhallitus päätti joulukuussa 2021 lakkauttaa asiointipisteet Espoonlahden ohella Espoon keskuksesta ja Tapiolasta ja siirtää painopistettä liikkuvaan neuvontapalveluun ja digitukeen.

Espoon keskuksen asiointipiste suljetaan 30. kesäkuuta 2022 ja Tapiolan asiointipiste 30. syyskuuta 2022.

Espoo-infon henkilöstö alkaa kevään aikana jalkautua myös liikkuvaan palveluun. Se tarkoittaa, että digitukea ja palveluneuvontaa viedään suoraan niistä hyötyvien kohderyhmien luokse, esimerkiksi seniorien palvelukeskuksiin.
Espoo-infojen ja liikkuvan palvelun toiminta muokkautuu vähitellen kokeilujen kautta, yhdessä asiakkaiden kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.