Lippulaivan uusi kauppakeskus avataan Espoonlahdessa

Lippulaivan pääsisäänkäynti.

Espoonlahdessa koetaan suurta juhlan tuntua maaliskuun lopussa, kun uuden Lippulaivan kaupunkikeskuksen kauppakeskus avataan.

Uusi kauppakeskus Lippulaiva avaa ovensa asiakkaille Espoonlahdessa torstaina 31. maaliskuuta kello 10.

Lippulaiva on Suur-Espoonlahden uusi, 150 000 neliötä käsittävä kaupunkikeskus. Lippulaivan kokonaisuuteen kuuluu kauppakeskus, vaiheittain valmistuvat kahdeksan asuinkerrostaloa sekä vuonna 2023 avattavat Espoonlahden metroasema ja bussiterminaali.

Osa Lippulaivan asunnoista on kauppakeskuksen omistajayhtiön Cityconin vuokra-asuntoja.

– Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Citycon toteuttaa omaa vuokra-asuntotuotantoa, yhtiö viestitti.

Kauppakeskus Lippulaivan päivittäistavarakaupan tarjonta kattaa kaikki Suomen suurimmat toimijat Prisman, K-Supermarketin ja Lidlin. Niiden lisäksi kauppakeskukseen tulevat K-market sekä Tokmanni ja Alko.

Päivittäistavarakauppa valloittaa melkein valtaosan Lippulaivan kauppakeskuksesta. Lippulaivassa on yli 44 000 neliötä vuokrattavaa pinta-alaa, josta päivittäistavarakaupalle menee 45 prosenttia.

Citycon tiedotti maaliskuun 2022 puolivälissä, että Lippulaivaan sijoittuu myös yli 20 ravintola-alan toimijaa sekä paljon erilaisia muita toimintoja ja palveluja, kuten Espoonlahden aluekirjasto, englanninkielinen päiväkoti Pilke Playschool sekä kuntokeskus Elixia.

Lippulaivan toiseen kerrokseen sijoittuu suomalaisen teknologiayrityksen Spacentin coworking-etätyötila. Spacent-sovelluksen kautta varattava toimistotila käsittää yksittäisiä työpisteitä ja neuvotteluhuoneita tiimityöhön tai etäkokouksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.