Taxikimi T:mi / Kim Pihl

Olen Kim Pihl, suomalainen taksiyrittäjä. Ajan henkilöautolla tai tila-autolla jos niin sovitaan. Asun Suurpellossa ja ajan siis Suurpellosta käsin päivittäin. Otan mielelläni vakioasiakkaita tai yksittäisiä ajoja ennakkotilauksella Suurpellosta. Sopimushinta joka on aina edullinen ja tiedossa jo heti silloin kun tilaatte taksikyydin minulta! Palukyyti aina vielä edullisemmin kun se maksetaan jo menomatkalla. Esimerkiksi Suurpelto – Helsinki – Vantaa 45€, paluu 35€ päivään ja kellonaikaan katsomatta. Ikäihmisistä, yksin matkustavista lapsista sekä erityislapsista ja -nuorista pidän erityisen hyvää huolta. Lemmikit myös tervetulleita! Puhun ruotsia, suomea, englantia täydellisesti, saksaa sekä espanjaa tyydyttävästi!

Koulutus ja kymmenien vuosien kokemus palvelualalla työntekijänä, esimiehenä ja yrittäjänä. Opetan ja koulutan palvelukäytöstä sekä erilaisten ihmisten kohtaamista parhaan mahdollisen palvelun-, luotettavuuden- ja turvallisuudentunteen saavuttamiseksi matkustaja/asiakkaalle. Lasten ohjaajakoulutus, lasten liikuntaohjaajakoulutus, erityislasten ohjaajakurssi + jatkokurssit, esikoulu- ja ala-astelasten aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnan vastuuohjaajan pätevyys, huippuvalmentajatutkinnot (A) sekä jääkiekossa että yleisliikunnassa ja -urheilussa. Erikoistunut kiusaamisen, syrjinnän ja rasisimin torjumisessa lasten ja nuorten toiminnassa. Pitkä kokemus myös autististen sekä esimerkiksi muistisairaiden ja muiden erityishenkilöiden palvelemisessa ja kuljettamisessa.

Olen paikallinen yrittäjä, luotettava, tunnollinen ja turvallinen henkilökuljetusammattilainen joka ei jätä asioita kesken enkä ihmisiä puolitiehen.

Olen itse syntyperäinen stadilainen mutta olemme asuneet Suurpellossa vuodesta 2012 ja toimin täältä käsin lähinnä ennakkotilausperiaatteella mutta myös ”pysäytä lennosta”. Ennakkotilaus ei tietenkään aiheuta mitään ylimääräisi veloituksia! Tai pysäytä KIA Optimani lennosta kun vapaavalo katolla on päällä! Silloin lähdetään ilman aloitusmaksuja!

Tarvittaessa haen asiakkaan hänen asunnostaan asti, kannan matkatavarat ym. Huolehdin siitä että asiakas, varsinkin lapsimatkustajat pääsevät 101% oikeaan osoitteeseen, varmistetaan että on päässyt sisälle tai että luovutetaan vastaanottajalle. Ajotehtävä ei ole suoritettu ennen kuin kaikki yksityiskohadtkin on tarkistettu ja hoidettu. Ajan myös pientavara-ajoja ja vaikka vakiolenkkejä ym, noudan tai vien pelkkiä matkatavaroita ym. Mahdollisuus myös vakituiseen tai spontaaniin kimppakyytiin aamuin ja iltapäivisin tai myöhemminkin!

Suurpelto
02250 Espoo

Ennakkotilaukset arkisin klo 10 – 12.00 (mieluiten)

WatsAppill, Tekstiviestillä tai s-postilla 24/7

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.