Ravintola Konstan Möljä

RAVINTOLA KONSTAN MÖLJÄ – AITOA SUOMALAISTA PERINNERUOKAA JA RANNIKKOKARJALAISTA TUNNELMAA JO VUODESTA 1981!

Ravintola Konstan Möljä on kohta 40 vuotta Hietalahdenkadulla Helsingissä toiminut perinneravintola.

Tarjoilemme kotiruokalounasta noutopöydästä arkisin klo. 11 – 14:30. Lounaaseen kuuluu runsas, saaristolaishenkinen alkupala- ja salaattipöytä, suomalainen leipälajitelma sekä karjalanpiirakat ja munavoi, kaksi lämmintä pääruokaa lisukkeineen, herkullinen päivän keitto sekä jälkiruoaksi kahvi / tee ja pikkuleivät. Lounasbuffetin hinta on 11,5€.

Illallisaikaan tarjolla on legendaarinen saaristolaispöytämme. Noutopöydästämme löydät perinteisiä liha-, kala- ja kasvisherkkuja eri puolilta Suomea.

Runsas alkupalapöytämme esittelee erityisesti karjalaisia makuja – marinoituja sillejä, graavattua lohta, metsäsienisalaattia, puolukkasurvosta, etikkapunajuuria, hapankaalia sekä valkosipulisuolakurkkuja ja erilaisia salaatteja. Tarjolla myös suomalainen leipälajitelma sekä tietenkin karjalanpiirakoita ja munavoita!

Päähyvinä tarjoamme aitoa poronkäristystä, pitkään haudutettua karjalanpaistia, marsalkka Mannerheimin suosikkia vorschmackia sekä suussasulavan mehevää uunilohta. Tarjolla myös herkullinen päivän keitto sekä erilaisia vaihtuvia kausiruokia. Illallisbuffetin hinta on 24€.

Meille tärkeää on perinteinen suomalainen tunnelma, kotimaisuus ja paikallisuus!

Tunnelmallinen ravintolatilamme on sisustettu perinteiseen rannikkokarjalaiseen tyyliin. Ravintolasalin seiniä koristavat aidot Karjalan evakoiden mukanaan tuomat muistoesineet, katiskat ja taulut. Saaristolaishenkinen noutopöytämme notkuu perinneherkkuja eri puolilta Suomea.

Ravintolamme tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kokea aito suomalainen ruokailuelämys ja nostalginen vanhanajan Suomi keskellä Helsinkiä.

Olemme pieni, ainutlaatuisen tunnelmallinen ravintola ja tarjoilemme rehtiä suomalaista kotiruokaa niin lounaalla kuin illallisaikaankin! Ravintola Konstan Möljä on aidosti paikallinen pienyritys. Olemme toimineet samalla paikalla, Hietalahdenkatu 14 kivijalassa jo kohta 40 vuotta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Hietalahdenkatu 14

00180 Helsinki

www.konstanmolja.fi,

Puh. 09 694 75 04

lounas arkisin klo. 11 – 14:30,
illallinen ti – to 17 – 22, pe – la 16 – 23