Eläintarvike Murren Murkina Roihupelto

Murren Murkina on nuoren palveluskoiraharrastajan v. 2003 perustama yritys, joka lähti käyntiin pienesti koiran raakaruokia autotallista myyden ja joka nyt kattaa 3 omaa myymälää pääkaupunkiseudulla. Koiran- ja kissanruokien lisäksi myymälästä löytyy monipuolisesti tarvikkeita arkeen ja harrastuksiin. Myymälässä on pakastelaareja täynnä tuotteita raakaruokintaan ja hyllyt notkuvat herkkuja. Palvelu on meidän ykkösjuttumme ja autamme mielellämme kaikissa koiranruokintaan liittyvissä kysymyksissä!

Myymälämme löytyy Lanternan läheisyydestä Motonetin naapurista. Roihupellon myymälämme täytti juuri yhden vuoden. Roihupelto oli meille entuudestaan tuntematonta aluetta, mutta olemme saaneet myymälään mukavasti uutta asiakaskuntaa. Tutut karvakaverit tietävät jo että kassalta löytyy usein herkkuja heille.

Henkilökuntamme on loistoporukkaa. Kaikilta myyjiltämme löytyy lemmikkejä omastakin takaa ja he ovat aidosti kiinnostuneita lemmikkien hyvinvoinnista.

Olemme erikoistuneita lemmikkien luonnolliseen ruokintaan ja tarjoamme asiantuntevaa palvelua. Pienyrittäjänä haluamme pitää valikoimassamme paljon myös muiden suomalaisten pienyrittäjien tuotteita. Myös ympäristöarvot ovat meille lähellä sydäntä ja ympäristötyöllemme onkin myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti.

Tulppatie 2
00880 Helsinki

nettisivut: www.murrenmurkina.com

Roihupellon myymälän aukioloajat:
ma-pe 10-20, la 12-18, su 12-16

Roihupellon myymälän puhelin
045 671 6851

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.