Jalkaterapeutti Tiia Grönmark Tmi

Toimin yksityisenä jalkaterapiayrittäjänä Marjaniemessä keskeisellä sijainnilla Iiris-keskuksen Aktivo Fysion toimitiloissa.

Jalkaterapia on tutkittuun tietoon perustuvaa jalkojen kokonaisvaltaista terveydenhoitoa. Palveluihini kuuluu terveydellinen jalkahoito, vaikeiden iho- tai kynsimuutosten hoito sekä pitkittyneen tai akuutin alaraajakivun tutkiminen sekä hoito. Toisinaan asiakkaalla ei ole mitään varsinaista vaivaa, mutta haluaa tulla tarkistuttamaan jalkojen kunnon. Palvelu ja hoito on aina yksilöllistä.

Olen valmistunut jalkaterapeutiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Yritykseni on pian vuoden ikäinen. Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua keskeisellä sijainnilla!

Olen asunut lähes koko ikäni Itä-Helsingissä, ja pienen Pohjois-Helsinki -visiitin jälkeen palasinkin tänne takaisin. Nyt myös oma yritykseni sijaitsee alueella.

Jalkojen hyvinvointi koskettaa kaikkia – asiakkaana voi olla ihan yhtä hyvin lapsi, aikuinen kuin seniorikin. Asiakkaana käy myös urheilijoita akuuttien tai pitkittyneiden urheiluperäisten vaivojen/vammojen takia. Iso asiakasryhmä on diabeetikot sekä reumaatikot, joille jalkojenhoito on erityisen tärkeää.

Marjaniementie 74
00930 Helsinki

Nettisivut: www.tiiagronmark.com,

Puhelin: 040 142 3338,
Sähköposti: info@tiiagronmark.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.