Ravintola Muikea Muikku

Ravintola Muikea Muikku on aidosti belgialaiseen ruokamaailmaan suuntautunut ruoka- ja olutravintola Helsingin Verkkosaaressa. Ruokalistan suunnittelussa olemme hakeneet inspiraatiota niin Belgian merellisiltä alueilta, kuin sitä ympäröivien maiden Ranskan ja Saksan keittiöistä.

Valmistamme annoksia kolmessa eri koossa, pienintä (S) voi halutessaan ottaa muutaman vaikkapa alkuun maisteluannokseksi, kokoa (M) ottaa yhden annoksen vain pääruuaksi tai seurueelle yhden isomman (L) annoksen jaettavaksi.

Hyödynnä myös monipuolista ja laadukasta olutvalikoimaamme, josta varmasti löydät kaverin ruokiemme jatkeeksi. Viinilistamme on huolella valittu sopivaksi ruokiimme, unohtamatta alkoholittomia juomia.

Ravintola Muikea Muikku on viimeisin tulokas vuonna 1992 perustettuun Kalaparveen ja on ensimmäinen ruokaravintola kalaperheessämme.

Ravintola Muika Muikku on osa Momentin Restaurants yhtiötä, joka on vuodesta 1992 toiminut Helsingissä. Yrityksemme on perheomisteinen ja ehkäpä tunnetuimmat ravintolamme ovat klassikko olutravintolat Kalaravintolat.

Kalaparvesta löytyy tällä hetkellä seitsemän ravintolaa, jotka jokainen huokuvat oman alueensa henkeä ja tunnelmaa.

Hilpeä Hauki, Harju
Janoinen Lohi, Taka-Töölö
Kaunis Kampela, Laru
Leijuva Lahna, Kamppi
Muikea Muikku, Verkkosaari
Vastarannan Kiiski, Etu-Töölö
Punavuoren Ahven, Rööperi

Vuoden 2020 kesällä olemme aloittaneet toimintamme Verkkosaaressa ja haluemma kutsua kaikki alueen asukkaat ja täällä työskentelevät meille vieraiksi. Olemme erittäin viihtyisä ja laadukasta ruokaa ja juomaa tarjoava ravintola.

Capellanranta 3
00580, Helsinki

+358 40 653 3230,
muikea.muikku@momentinrestaurants.com,

www.muikeamuikku.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.