Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman palaavat Kesäterassille

Kesätunnelmaan pääsee myös television ääressä, kun kesäilloissa nähdään jo kolmelta viime kesältä tuttu Kesäterassi-ohjelma. Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee tuttu juontajakaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Haastateltavina kesän aikana nähdään muun muassa Iina Kuustonen, Meeri Koutaniemi ja Sampo Kaulanen, joiden kanssa käsitellään kesän kuumimpia aiheita.

Kesän lämminhenkistä keskusteluohjelmaa Kesäterassia esitetään MTV3-kanavalla kolmen viikon ajan maanantaista 13.7. klo 19.30 alkaen.

Tuija ja Lorenz kertovat palaavansa tutulle kuvauspaikalle Helsingin Allas Sea Poolille into piukeana ja lupaavat tehdä ohjelmaa tänäkin kesänä lämpimällä mielellä, sopivan syvällisesti ja kieli poskella.

– Olen odottanut kovasti, että pääsen taas tarttumaan toimeen! Vaikka toivon kesään auringonpaistetta ja lämpöä, niin rehellisyyden nimissä kasvavan mahan kanssa pahimmat helteet saisivat puolestani jäädä nyt väliin, esikoistaan odottava Tuija kertoo.

Hän myöntää jännittävänsä sitä, millaisia jäyniä Lorenz tämän kesän kuvauksissa keksii.

– Aiemmat kesät ovat opettaneet, että sen miekkosen kanssa ei koskaan tiedä mitä tapahtuu! En ole koskaan aiemmin tavannut hänen kaltaistaan kävelevää katastrofia, mutta jotenkin Lore aina luovii tilanteesta kuin tilanteesta voittajana perille, Tuija toteaa.

Lorenz myöntää nauttivansa siitä, ettei yhdestäkään työpäivästä tiedä etukäteen.

– Aloitin valmistautumisen Kesäterassia varten jo talvella. Paastoaminen, avantouinti ja puolimaratonit ovat kuuluneet metodeihin, jotta kestän psyykkisesti tulevan kauden, Lorenz vitsailee.

Hän kertoo Kesäterassin olevan paras kesätyö, mitä kuvitella voi.

– Tarjolla on syvällisiä ja välillä hervottomia keskusteluja – voisiko kesää viettää työn parissa paremmin? Odotan innolla haastatteluja oman alansa menestyjien ja omien polkujen kulkijoiden kanssa, joilta jokaiselta on jotain opittavaa. Tämä on neljäs kesämme Tuijan kanssa terassilla ja tarkoitus on pitää taso edelleen korkealla.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.