Vantaan seurakuntien joulutapahtumat vetivät tuhansia kävijöitä

Kuvituskuva

Joulukonsertit vetivät tuhansia kävijöitä. Suosituin verkkotapahtuma pidettiin Hakunilassa.

Vantaan seurakuntien joulukirkkojen kokonaiskävijämäärä oli 1250 henkilöä 24.-26. joulukuuta 2021.

– Vantaan seurakuntien joulukirkoissa oli hyvin tilaa ja kaikki halukkaat mahtuivat osallistumaan hartauksiin koronaturvallisesti, tiedotti Kirkko Vantaalla.

Joulunajan tilaisuuksista suosituimpia olivat joulukonsertit sekä Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuudet, joissa kävi yhteensä noin 7500 henkilöä ajalla 22.11.-26.12.2021.

-Valtakunnalliset koronarajoitukset laskivat tilaisuuksien kävijämääriä ja tilaisuuksia pyrittiin mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös verkossa.

Suosituin verkkotapahtuma oli Hakunilan seurakunnan järjestämä Kauneimmat joululaulut verkossa -livetoivekonsertti, jonka lähetykseen liittyi yli 400 erillistä päätelaitetta.
Vantaan hautausmailla ja muistelupaikoilla oli tänä jouluna liikennettä tavalliseen tapaan.

Aatonaattona Pyhän Laurin kirkossa ei järjestetty tilaisuuksia ja kirkko oli auki, mikä mahdollisti vierailijoiden pistäytymisen kirkkoon hautausmaavierailun ohella.

Vantaan seurakuntien hautausmailla vierailijoiden määrä alkoi kasvaa aatonaatosta alkaen, eniten kävijöitä oli totuttuun tapaan jouluaattona. Lisääntyneisiin kävijämääriin oli varauduttu järjestämällä muun muassa liikenteenohjausta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.