Reissu Ruoti voitti kilpailutuksessa Itä-Vantaan bussilinjoja

Oy Pohjolan Liikenne Ab ja Bus Travel Oy Reissu voittivat HSL:n kilpailussa, jossa oli mukana Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella ja Siuntiossa ajettavia bussilinjoja.

– Reilusti yli puolet kilpailussa mukana olleesta liikenteestä ajetaan jatkossa sähköbusseilla, tiedotti HSL.

Pohjolan Liikenne on voittanut HSL:n kilpailussa Espoon ja Vantaan väliset bussilinjat 522, 555, 566/B, Helsingin linjat 59 ja 500 sekä yhteensä yhdeksäntoista Kirkkonummen ja Siuntion linjaa.

Reissu Ruoti voitti Vantaan Vaaralassa ja Hakunilassa sekä Helsingin Östersundomissa liikennöitävät pienkalustolinjat 713, 719 ja 839/K.

HSL edellytti, että noin puolet kilpailutettavasta liikenteestä ajetaan sähköbusseilla, mutta tavoite ylittyy. Sähköbusseilla ajetaan sopimuskauden alussa noin 63 prosenttia ja sopimuskausien päättyessä noin 70 prosenttia liikenteestä.

Sähköbusseja tulee Pohjolan Liikenteen voittamille linjoille 59, 500, 522 ja 555 sekä Kirkkonummen ja Siuntion liikenteeseen.
Itä-Vantaalla liikennöitävistä bussilinjoista Pohjola Liikenne voitti kilpailussa linjat 713, 719 ja 839 (K).

Kilpailussa oli mukana 82 bussin liikenne, mikä on vajaat seitsemän prosenttia HSL:n tilaaman liikenteen automäärästä. Kilpailutetuilla linjoilla ajetaan yhteensä noin kuusi miljoonaa kilometriä vuodessa, mikä on vajaat seitsemän prosenttia HSL:n tilaaman liikenteen linjakilometreistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.