Vantaalla on runsaasti joulunajan tapahtumia

Kuvituskuva. Näkymä Vantaalla tammikuussa 2022.

Tikkurilassa tanssitaan jouluhittien tahtiin, Korsossa joulutervehdyksen esittää kaupunginjohtaja ja Hakunilassa seurataan tarinakonserttia.

Vantaalla järjestetään monenlaisia joulunajan tapahtumia, ja niitä on eri puolilla kaupunkia.

Monilla asukastiloilla pidetään kaikille avoimia ja maksuttomia joulutapahtumia.

Esimerkiksi Länsimäen asukastilalla (Kilpakuja 1) on joulutapahtuma 12. joulukuuta kello 17-19 ja Myyrmäen asukastilalla (Paalutori 3) 13 joulukuuta kello 10-11.

– Korson asukastilalla (Korsontie 2) järjestetään joulutapahtuma perjantaina 15.12. kello 9.30–12.30. Joulutervehdyksen tapahtumaan tuo kaupunginjohtaja Pekka Timonen. Luvassa on korsolaisen naiskuoro NaisSoundsin tunnelmallinen esitys sekä iloista joulutunnelmaa Timo Lyytisen tahtiin. Tarjolla on jouluisaa pikkupurtavaa ja glögiä, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Monissa kirjastoissa järjestetään Joulupukki ja kadonnut kartta -tarinakonsertti, joka kutsuu lapsia joulusävelten pariin. Kiertävän Lastenkulttuurikeskus Kattilan maksuttomat konsertit pidetään joulukuussa Tikkurilan, Korson Lumon, Kartanonkosken, Pointin, Hakunilan ja Kivistön Mosaiikin kirjastoissa.

Vantaan monenmoiseen joulunajan ohjelmistoon kuuluu myös muun muassa jouluteemainen seniori-iltapäivä Vantaan kaupunginmuseolla Tikkurilassa 13. joulukuuta kello 13-15.

Vantaan Musiikkiopiston Soivat joulumarkkinat järjestetään Kulttuurikeskus Orvokissa Tikkurilassa 9. joulukuuta kello 12-15.

– Se on koko perheelle sopiva soiva markkinatapahtuma. Tapahtumassa on musiikkiesityksiä, yhteisjoululaulua, myyjäiset ja kahvila. Pihalla voi nauttia makkarasta ja kuumasta glögistä.

Yksi erikoisempi tapahtuma on Tikkurilan asukastilalla 14. joulukuuta kello 10 pidettävä tilaisuus, jossa tanssitaan jouluhittien rytmissä.

– Tanssitunnin liikkeet ovat helppoja, hauskoja ja jokaisen opittavissa. Ohjattu tanssitunti sopii kaikille, varsinkin heille, jotka eivät omasta mielestään osaa tanssia, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Lisää jouluohjelmaa ja tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät netistä Vantaan tapahtumakalenterista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.