Valaistusta ja opasteita on uusittu Hakunilassa

näkymä Hakunilassa, arkistokuva

Vuoden 2020 osallistuvan budjetoinnin kohteita on toteutettu Hakunilassa ja Martinlaaksossa.

Hakunilassa on asennettu uudet katuvalot Nissbackanpuiston leikkipaikalle. Lisäksi on uusittu Hakunilan urheilupuiston lenkkipolun opasteita.

– Osa opasteista on vielä asentamatta ja ne asennetaan vuoden 2022 aikana, tiedotti Vantaan kaupunki.

Valaistuksen ja opasteiden uusiminen Hakunilassa liittyy Vantaan kaupungin järjestämään osallistuvan budjetoinnin hankkeisiin.

Hakunilassa ja myös Martinlaaksossa järjestettiin syksyllä 2020 osallistuva budjetointi, jossa asukkaat saivat päättää, miten alueita kehitetään 50 000 eurolla. Asukkaiden valitsemia toimenpiteitä on toteutettu vuoden 2021 aikana.

Viimeisimpänä on asennettu vaarallisen jätteen jäteastia Martinlaakson sosiaali- ja terveysaseman kupeeseen sekä roska-astioita Martinlaakson Kukinpolulle, Laajaniityntielle ja Jokiuomanpuistoon.

Osallistuvan budjetoinnin toimenpiteisiin kuuluvat myös Martinlaakson asemanseudun tehosiivous ja Hakunilan urheilupuiston läheisyyteen rakennettava frisbeegolfrata.

– Frisbeegolfrata on jo lähes valmis, esimerkiksi kaikki 18 koria on asennettu. Heittopaikat ovat kuitenkin vielä rakentamatta, ja ne tehdään valmiiksi kevään 2022 aikana. Rataa voi kuitenkin jo halutessaan käyttää, tiedotti Vantaan kaupunki joulukuussa 2021.

Aiemmin vuoden 2021 aikana Martinlaaksoon on tuotu viljelylaatikoita sekä istutettu kukkia ja kirsikkapuita, asennettu piknikryhmä ja järjestetty puistojoogaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.