Tikkurilan kulttuuriviikko tulee 2.-6.11.

Tikkurilan kulttuuriviikko tarjoilee taas 2.-6.11.2016 runsaan kattauksen Tikkurilan alueen kulttuuritoimijoiden ohjelmistoa. Suurin osa ohjelmasta on ilmaista tai liput maksaa korkeintaan neljä euroa.

Monipuolisesta ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin, niin vauvalle kuin vaarillekin. Tikkurilan alueen päiväkotilapset ja perhepäivähoidossa olevat lapset saavat kutsun Peräkonttidiskoon 2.11. klo 10 Tikkurilan uudella torilla ja lasten ja nuorten taidetalo Pessissä herätään hellästi Pienten taideaamuun 3.11.klo 9.30 ja 10.30. Simonkylän ja Malminiityn vanhustenkeskuksissa taiteilijapariskunta Tuija Rantalainen ja Veini Nupponen esittävät2.11. Nummisuutarein hengessä Päiväkahvet Eskon kanssa.

Keikkoja kirjastolla, estraditaidetta teattereissa

Tikkurilan kirjaston musiikkiosastolla nähdään ja kuullaan elävää musiikkia kulttuuriviikon aikana useampanakin päivänä ja Vantaan sanataidekoulu järjestää kirjastossa Aikuisten satutunnin (K-18) Venla Venuksen seurassa 2.11. klo 18.30.

Tikkurilan Teatterin Ihmisen osa, Kari Hotakaisen samannimiseen kirjaan perustuva esitys, sykähdyttää Vernissassa 4.11. Tanssiteatteri Raatikon Hys-hys-Hymylään -esitykset riemastuttavat lapsia 3.-4.11. Molempiin voi varata lippuja suoraan teattereista.

Tikkurilan Valopihan tanssit ja kirppis

Tikkurilan kulttuuriviikko huipentuu pyhäinpäivänä 5.11. klo 10 – 15 Valopihalla järjestettävään kirppu/toritapahtumaan, jonne alueen asukkaat voivat tulla maksutta myymään tavaroitaan. Kirpputorin lisäksi Valopihalla on luvassa kaupunkitanssit tanssiteatteri Tsuumin vetämänä. Luvassa ohjelmaa myös lapsille. Tikkurilan aluetoimikunta on paikalla kuulemassa kävijöiden ajatuksia alueen kehittämisestä. Kirpputorimyyjien ennakkoilmoittautumiset: pilvi.kallio-merilainen

Kulttuuriviikon ohjelmassa on lisäksi elokuvia, konsertteja, taidenäyttelyitä, museo-opastusta ja paljon muuta. Tee marraskuustasi valoisampi ja tule ihastumaan Tikkurilan alueen loistavaan meininkiin!

Koko ohjelma: www.vantaa.fi/festivaalit.

Facebook: Tikkurilan kulttuuriviikko 2016

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.