24 Pesulan uusin innovaatio tekee haasteellisten mattojen pesusta helppoa

Vahvassa kasvussa oleva 24 Pesula investoi omaan tuotekehitykseensä ja suuntaa kansainvälisille markkinoille. Nyt avattavassa Helsingin Konalan toimipisteessä esitellään yrityksen kehittämä matonpesukone, joka mahdollistaa ensimmäisenä maailmassa kovapohjaisten mattojen pesun itsepalveluna.

Tänään tiistaina avattu Helsingin Konalan 24 Pesula esittelee markkinoiden ensimmäisen kovapohjaisille matoille suunnitellun itsepalveluna toimivan tasopesukoneen. Esimerkiksi suositut karvalankamatot saa nyt pestyä koneella helposti ja nopeasti. Ison maton saa puhtaaksi ja kuivaksi noin 20 minuutissa.

Uuden pesukoneen suunnittelu lähti selkeästä tarpeesta.
”Ratkaisu on kehitetty saadun palautteen ja kysynnän ansiosta. Tarkoitukseen sopivia laitteita etsittiin ympäri maailmaa, mutta koska juuri itsepalvelupesulaan soveltuvaa konetta ei löytynyt, se päätettiin kehittää itse”, kertoo 24 Pesulan toimitusjohtaja Asko Nevala.

Maton pesu ja kuivaus koneellisesti on myös edullinen ja luontoystävällinen valinta.
”Helppoja ja kohtuuhintaisia vaihtoehtoja kovapohjaisten mattojen pesuun ei ole aikaisemmin ollut saatavilla ja valitettavan usein matot jätetään pesemättä. Nyt pesulla on mahdollista saada uutta vastaavaa jälkeä”, jatkaa Nevala.

Kovapohjaisten mattojen tasopesukone tulee pilottikäyttöön Helsingin Konalan Kauppakeskus Ristikon uuteen 24 Pesulaan ja tavoitteena on, että palvelu on saatavilla jatkossa useimmissa 24 Pesuloissa ensi vuoden aikana.

Vahvassa kasvussa oleva yritys tähtää kansainvälisille markkinoille

Kansainvälisille markkinoille tähtäävä 24 Pesula on vahvassa kasvussa. Yritys on kasvattanut kahden viime vuoden aikana liikevaihtoaan n. 170 %. Tavoitteena on, että vuoteen 2022 mennessä 24 Pesula on kansainvälistynyt ja toimii useissa maissa omalla konseptillaan. Yhteistyökumppaneiden kartoitus on aloitettu jo Englannissa, jonne on tavoitteena avata yrityksen ensimmäinen konseptin mukainen pesula.
2017 Kansainvälistymisen apuna on myös TEKES.

Lähes kaksikymmentä vuotta pesula-alan uudistajana

24 Pesula on vuonna 1999 perustettu Nevalan veljesten perheyritys. Pitkän kehitystyön jälkeen yritys on onnistunut luomaan uuden ilmiön pesulakulttuuriin.
Yritys tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen ja mutkattoman tavan käyttää itsepalvelupesuloita. 24 Pesulan toimipisteet sijaitsevat kätevästi kauppojen ja kauppakeskusten yhteydessä, joten pyykit voi laittaa pesuun vaikka ostosten ajaksi ja hakea valmiit lähtiessä pois. Näin voidaan hyödyntää odotusaika ja näin helpottaa arjen sujuvuutta. Pesulat ovat täysin automatisoitu ja maksut voidaan hoitaa vaikkapa mobiilisti.

24 Pesula panostaa vahvasti omaan tuotekehitykseen sekä tuotantoon ja jatkossa tuotantokapasiteettia tullaan kasvattamaan entisestään. Tämän vuoden puolella avataan Helsinkiin vielä yksi uusi toimipiste.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.