Saara Aalto ja Vantaan Viihdeorkesteri valloittavat ulkoilmakonsertissa

Saara Aalto säkenöi Vantaan Viihdeorkesterin solistina Tikkurilan torilla lauantaina 26.8. kello 18 pidettävässä konsertissa. Tapahtuma on pääsymaksuton ja kaikki ovat tervetulleita paikalle nauttimaan tähtiartistin ja sinfoniaorkesterin huikeista tulkinnoista.

Valovoimaisen Aallon ja Vantaan Viihdeorkesterin erinomaisesta yhteispelistä saatiin esimakua elokuun alussa Hollolassa järjestetyssä puistokonsertissa. Konsertti sai kiitosta muun muassa hyvin laaditusta ohjelmakokonaisuudesta ja upeasti kohoavasta tunnelmasta.

”Pitkän ja teknisesti hyvin vaativan ohjelman Aalto veti erinomaisesti läpi. Siinä oli hehkua, vauhtia, räiskettä ja suuria tunteita. – – Myös Vantaan Viihdeorkesteri Nick Daviesin johdolla oli vedossa. Säestykset sekä omat esitykset toimivat erittäin hyvin. Erityisesti kauniit pasuuna-, trumpetti- ja fagottisoolot olivat nautittavia.” –Jari Pitkänen, Etelä-Suomen Sanomat

Myös Tikkurilan torilla yleisöä hemmotellaan monipuolisella ja elämyksellisellä ohjelmistolla: mukana on muun muassa Saara Aallon Britannian X Factor -kilpailussa esittämiä kappaleita ja musikaalinumeroita. Luvassa on hieno ilta, jota ei kannata jättää väliin.

Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden Yhdessä-viikonlopun vantaalaista juhlintaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.