Antti Rinne ehti Vantaa-mitalin jakojuhlaan

Vantaan kaupungintalo

Vantaan kaupunki on myöntänyt Vantaa-mitalin metallialan moniosaaja Meconet Oy:lle menestyksekkäästä työstä Vantaan elinvoimaisuuden ja kestävän kasvun tukemisessa. Tunnustus jaettiin Vantaan 43. elinkeinopäivässä 29. marraskuuta.

Tilaisuuden pääpuhuja oli tänä vuonna pääministeri Antti Rinne, joka ehti Vantaa-mitalin jakotilaisuuteen keskellä valtakunnallista Posti-jupakkaa.

Antti Rinteen puheen aiheena Vantaalla oli vastuullinen työllisyys- ja elinkeinopolitiikka. Hän totesi puheenvuorossaan, että Vantaan monipuolinen elinkeinorakenne on varmistanut, että kaupunki on kasvanut myös taloudellisesti vaikeampina aikoina.

– Vantaalla te olette onnistuneet työllisyyden parantamisessa.

Metallikomponentteja Vantaalta maailmalle

Meconet suunnittelee ja valmistaa tarkkoja metallikomponentteja, joista noin puolet menee erityisesti Euroopan vientiin. Tuotteita käytetään muun muassa pistorasioissa, kytkimissä, matkapuhelimissa, lukituslaitteissa, lääkeannostelijoissa, autoissa ja työkoneissa. Suuri osa tuotannosta sekä pääkonttori ja myynti sijaitsevat Vantaalla. Yhtiö työllistää Vantaalla noin 70 henkilöä.

– Meconet on pitkäikäinen perheyhtiö, joka investoi henkilöstön osaamiseen ja uuteen teknologiaan. Toimintaa ohjaavat arvot ovat osaaminen, jatkuva parantaminen ja osuvasti myös vastuullisuus – tämän elinkeinopäivän pääteema. Vastuullisuuttaan Meconet seuraa ja vahvistaa nojaamalla johtamisessaan LEAN-periaatteisiin, ja yhtiön käytössä ovat sertifioitu laatujärjestelmä sekä ympäristöjärjestelmä, kertoi mitalin luovuttanut Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala.

– Olemme toimineet Vantaalla vuodesta 1989. Arvostamme Vantaan tapaa kuunnella alueen yrityksiä ja osallistua kehittämiseen, kiitteli mitalin vastaanottanut Meconetin porukka.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.