Remontoitu Tikkurilan uimahalli aukeaa tammikuun alussa

Tikkurilan uimahallin remontti on loppusuoralla, ja halli on valmis vastaanottamaan uimarit jälleen 2. tammikuuta 2019. Hallin ovet avataan tuolloin kello 10.

Remontin pääurakoitsija luovutti hallin remontin tilaajalle, eli Vantaan kaupungille, torstaina 20. joulukuuta. Nyt hallia viimeistellään käyttökuntoon.

Tikkurilan uimahalli suljettiin remontin alkaessa 28. toukokuuta 2018. Korjaustyöt keskittyivät pääosin hallin puku-, sauna- ja pesutiloihin. Myös allasosastolla tehtiin betonirakenteiden kuntotutkimus, minkä vuoksi altaat oli tyhjennettävä vedestä.

-Uimahallin käyttäjille näkyvimmät parannukset tulivat puku-, sauna- ja pesutiloihin. Pesuhuoneiden pinnat ja laatoitukset uusittiin, ja saunojen umpinaiset lauteet purettiin. Tilalle asennettiin käyttäjäystävällisemmät puulauderakenteet. Pukuhuoneiden pukukaapit vaihdettiin uusiin, tiedottaa Vantaan kaupunki.

Allastiloissa uusittiin lisäksi kolmen metrin hyppytornin ja yhden metrin hyppylaudan alustat. Niin ikään kymmenen metrin hyppytornin portaiden ja hyppytasojen pinnoitteet uusittiin.