Parketti kutsuu! Myyrmannin ravintolassa tanssitaan joka torstai

Myyrmannin Ravintola The Happy Red Onion ja Tanssin Taitajat Ry käynnistävät yhteistyössä tanssi-illat torstaisin klo 18–21.

– Torstaitanssien pääpaino on ihmisten tapaamisella, tanssilla, ruoalla, juomalla, normaalista linjastamme erottuvalla musiikilla ja mukavalla tunnelmalla, kertoo The Happy Red Onionin ravintolapäällikkö Marko Räsänen.

Paikalle voi piipahtaa ostosreissulla, tai tulla muuten vain nauttimaan hyvästä musiikista, yhdessäolosta ja tanssista.

– Tarjolla on puitteet hauskaan illanviettoon. Kyseessä on jokaviikkoinen tapahtuma, joka on toiveissamme vakiinnuttaa ympärivuotiseksi.

Idea on lähtenyt liikkeelle halusta järjestää tapahtumia myös ravintolan varttuneemmalle asiakaskunnalle. Nyt ajatuksen toteuttamiseen löytyi yhteistyökumppani, lähiseudulla jo vuodesta 1995 toiminut Tanssin Taitajat Ry, jonka kanssa oli helppo lähteä toteuttamaan Torstaitansseja.

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, joten nuoremmatkin tanssijat ovat tervetulleita tanssimaan vanhempiensa seurassa. Eikä haittaa vaikka tanssitaidot olisivat päässeet ruostumaan, sillä paikalla on Tanssin Taitajat Ry:n ohjaajia ja tanssijoita. Tanssimusiikki on kokeneiden seuratanssijoiden valitsemaa tanssimusiikkia, ja suunnitelmissa on myös soittaa joinain iltoina elävää musiikkia.

Paikalle on ilmainen sisäänpääsy, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.