Kopsen tekonurmikenttä tulee Jokivarteen

Pitkäaikainen toive toteutui, kun Vantaan kaupunginhallitus päätti vuokrata Korson Palloseura ry:lle Joki­varren koulun vierestä, Sorvatie 16, seitsemän tuhannen neliön maa-alue tekonurmikentän rakentamista varten. Alue on voimassa olevassa asemakaavassa osoitettu urheilu- ja virkistyspalvelujen alueeksi ja se vuokrataan Korson Palloseuralle 15 vuodeksi. Kaupunki varaa oikeuden käyttää tekonurmikenttää arkipäivisin kaupungin omistamien oppilaitosten, päiväkotien, palvelukeskusten tms. tarpeisiin maksutta koko vuokra-ajan.

Oma kenttäyhtiö hoitamaan rakentamista ja toimintaa

Korson Pallo­seuran kokonaan omistama KOPSE Tekonurmi oy on perustettu pää­asiallisena toimen­kuvana on hallinnoida ja vuokrata Joki­varren urheilu­kentälle rakennettavaa teko­nurmi­kenttää Korson Pallo­seuran joukkueiden lisäksi muille jalka­palloa harrastaville seuroille ja joukkueille.

Arkisin päivällä kenttä on Korson suur­alueen koulujen ja päivä­kotien vapaassa ja maksuttomassa käytössä.

Tulevan kieressä on myös pienempi teko­nurmi­alue (noin 30 m x 15 m), joka sopii harjoitteluun, mutta jota ei normaalisti ole mahdollista varata. Alueella pidettäviä turnauksia varten se kuitenkin on varattavissa. Aluetta hallinnoi Vantaan kaupunki.

Kumppaneita etsitään mukaan

Korson Palloseura etsii yhteis­työ­kumppaneita mukaan rakentamaan ja ylläpitämään teko­nurmea. Jos sinä tai edustamasi yritys on halukas toimiman näkyvällä paikalla lasten ja nuorten liikunnan edistämiseksi niin ota yhteys seuran toiminnan­johtajaan: Juha Mattila, toimisto@kopse.org, p. 0400 – 283 873.

Kuva: Havainnekuva Jokivarren tekonurmikentästä. Kuvalähde Kopse.org

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.