Hemmottele Jouluna rakkaitasi-Yllätä lahjakortilla!

Katin Kauneuskulma on Korson keskustassa sijaitseva ihonhoitoon erikoistunut kauneushoitola ja Spa. Yksi suosituimmista joulun toivelahjoista on hoitolahjakortti, jolla ilahdutat läheistä, ystävää, opettajaa tai vaikka itseäsi.

Ihoterapiakeskuksessa tarjoamme todella monipuolisen kattauksen kasvohoitoja, rentouttavista ja hemmottelevista hoidoista tehokkaisiin erikoiskuorintahoitoihin. Kasvohoitoja voidaan täydentää vaikkapa käsihoidolla tai päänhieronnalla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tai ehkä saisi olla erilainen hoitoelämys jaloille suklaa-tai jalokivijalkahoidolla, tuloksena takuulla kevyemmät ja pehmeämmät jalat!

Talven kuivattamalle vartaloniholle suosittelemme lahjakorttia täydelliseen rentoutushetkeen kuumilla laavakivillä ja hoitoöljyllä hieroen. Ripauksen luksusta elämäänsä kaipaava nauttii myös jalokivi-tai suklaavartalohoidosta Spa-puolen rauhallisessa tunnelmassa. Saunaterapeuttimme yhdistää saunahoidot myös turve-ja savipakkauksiin. Ihana talvipäivän piristyshoito ja toivottu lahja!

Erityisesti miesten suosikkihoito on rentoutuskellunta, jossa kellutaan tunnin ajan lämpimässä epsomsuolavedessä painottomassa tilassa. Lihakset ja mieli rentoutuvat ja ihokin nauttii suolaveden hoitavasta vaikutuksesta. Kaiken kokeneelle elämyksiä hakevalle oiva lahjaidea on verikuppaus tai life detox- kuonanpoistojalkakylpy. Näillä hoidoilla saa myös stressiin helpotusta.

Koko perheelle sopii suolahuonehoito, jossa hengitetään vuorisuolaa 40min kerrallaan. Suolahuone hoitaa kuivaa, atooppista ihoa sekä helpottaa hengitystieongelmia.

Joulu on rauhoittumisen aikaa, anna rakkaallesi

LAHJAKORTTI hemmotteluhoitoon!

Kun ostat yhden-saat monta! (Kts mainoksemme!)

Toivotamme kaikille oikein rentoa ja rauhallista Joulunaikaa!

t. Katin kauneuskulman tonttutiimi

www.katin.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.