Kolme vantaalaista haluaa huippumalliksi televisiosarjassa

Huippumalli haussa -ohjelman kilpailija Hanna.

Huippumalli haussa -televisiosarjassa nähdään tänä syksynä peräti kolme Vantaalla asuvaa kilpailijaa.

Kauden aikana kaikkiaan 14 osallistujaa kilpailee tositelevisiosarjan erilaisissa haastetehtävissä, ja ohjelman voittaja pääsee tähdittämään muotiin erikoistuneen verkkokaupan Zalandon muotikampanjaa, joka toteutetaan yhteistyössä kuuluisan Vogue Scandinavia -muotilehden kanssa.

Ohjelmasarja alkaa MTV3-kanavalla 15. syyskuuta.

Vantaalta ponnistava 21-vuotias Hanna kertoo MTV:n tiedotteessa olevansa entinen kilpavoimistelija, joka tekee itse omat vaatteensa ja korunsa.

– Olen elämään uteliaasti suhtautuva, avaramielinen kokeilija ja tutkistelija. Lämpenen hitaasti, mutta sitten olen koko sydämelläni mukana. Taiteellinen ilmaisu, monipuoliset erikoiset kokemukset sekä pitkät syvälliset keskustelut ovat minulle makoisimpia, Hanna luonnehtii itseään.

Vantaalainen 17-vuotias Ayse on puolestaan entinen MM-tason kilpavoimistelija ja nykyinen opiskelija.

– Olen luonteeltani intohimoinen, rohkea, huumorintajuinen ja energinen. Olen valmis ottamaan uusia haasteita vastaan ja tekemään töitä unelmieni eteen. Tulevaisuudelta haluan uusia haasteita ja unohtumattomia kokemuksia, Ayse kertoo itsestään MTV:n tiedotteessa.

Huippumalli haussa -ohjelmassa kilpailee MTV:n tiedotteen mukaan niin ikään Vantaalla asuva 23-vuotias Eino.

– Olen turkulainen, joka on muuttanut pääkaupunkiseudulle kaksi vuotta sitten ja valmistunut mittatilausompelijaksi. Mun missio on olla onnellinen. Siihen sisältyvät muun muassa menestyminen mallina, oma ja läheisten hyvinvointi sekä itsensä hyväksyminen ja kehittäminen. Intohimoihini kuuluu esiintyminen, matkustaminen, hengailu ihmisten kanssa, taide ja muoti.

MTV:n tälle vuosikymmenelle päivitetyllä sarjan tuotantokaudella kilpailu avattiin kaikille hakijoille. Haussa on karismaattinen, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen tulevaisuuden huippumalli.

Vantaalainen Ayse on yksi ohjelman mallikokelaista.
Huippumalli haussa -sarjan osallistuja Eino.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.