Kivistö ja Keimola ovat kasvavia, luonnonläheisiä ja viihtyisiä asuinalueita

Pääkaupunkiseutu kasvaa huimaa vauhtia ja tarve laadukkaille asunnoille on kova. Kivistö ja Keimola ovat sekä autoilevalle että julkisilla kulkuvälineillä liikkuvalle helposti saavutettavia, joskin samalla hyvin luonnonläheisiä ja viihtyisiä asuinalueita

Keimolaan, entisen Keimolan moottoriurheilukeskuksen alueelle nousee suunnitelmien mukaan asuntoja kaikkiaan noin 2500 ihmiselle. Alueen historia on tuotu nykypäivään Keimolan kadunnimissä. Esimerkiksi nyt rakenteilla olevia taloja nousee Ajolenkki-nimiselle kadulle, joka on ollut osa vanhaa ajorataa. Alueella on myös Lincolnin aukio, joka on nimetty radan perustajan, kilpa-autoilija Curt Lincolnin muistoksi.

Asuntoyhtymälle tulossa lähes 100 asuntoa Keimolaan

Rakennusliike Lapti Oy on tehnyt esisopimuksen Asuntoyhtymä Group Oy:n kanssa Asunto Oy Vantaan Ruutulipun kolmen 6-kerroksisen terassitalon rakentamisesta Keimolaan. Taloihin tulee yhteensä 97 asuntoa 28 m2:n yksiöistä 67 m2:n neljän huoneen asuntoihin. Autopaikat on sijoitettu autokatokseen ja talojen piha-alueille. Autokatokset yhdistetään asuinrakennuksiin pergolalla.

– Asuntoyhtymälle on tärkeää tuottaa asuntoja joissa asukkaamme viihtyvät ja joissa on hyvä elää tasapainoista elämää. Odotamme pääsevämme toivottamaan uudet asukkaat tervetulleiksi jo ensi kesänä, kertoo Jaakko Niskanen Asuntoyhtymä Group Oy:stä.

-On hienoa päästä toteuttamaan Vantaan Ruutulipun rakentaminen yhteistyössä Asuntoyhtymän kanssa. Talojen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja ne valmistuvat kesällä 2021. Keimolan alueelle on asetettu korkeat laatuvaatimukset mm. arkkitehtuurille ja ympäristötaiteen toteuttamiselle. Laptin rakenteilla olevan Vantaan Ruutulipun terassitalojen julkisivuissa, muureissa, aidoissa ja pergoloissa toistuvat värilliset pysty- ja vaakaelementit. Nämä muodostavat yhdessä sisäänkäyntejä korostavan taideaiheen, kuvailee Etelä-Suomen aluejohtaja Sami Alanen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Asunto Oy Vantaan Ruutulipun terassitalojen julkisivujen väritys toistuu tonttia rajaavissa muureissa, aidoissa ja pergoloissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.