Valovoimaiset artistit ja Vantaan Viihdeorkesteri loistavat torikonserteissa

Valovoimaiset artistit ja Vantaan Viihdeorkesteri loistavat torikonserteissa

Tikkurilan torilla nautitaan jälleen 17.–18.8. suuren luokan torikonserteista, joihin on vapaa pääsy.

Perjantaina 17.8. kello 19 Dimitri Keiski, Noora Louhimo ja Vantaan Viihdeorkesteri yhdistävät voimansa Rock Classics -konsertissa. Täysimittaisen sinfoniaorkesterin ja huippusolistien myötä rockin ikivihreistä kuullaan Tikkurilassa uusia, upeita tulkintoja.

Lauantaina 18.8. kello 19 lavalla nähdään vantaalaisten sydämet sulattanut duo Kalevauva.fi sekä Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble. Kun Kalevauva.fi:n mainio meininki saa tuekseen suuren orkesterin ja kuoron, ei lopputulos voi olla muuta kuin huikea.

Rock Classics -solisteina Remun manttelinperijä ja metallimusiikin taituri

Suomalaissyntyisen, Tukholmassa varttuneen Dimitri Keiskin musiikkiura käynnistyi ryminällä vuonna 2011 Ruotsin True Talent -kykykilpailusta. Voitokkaan kisan jälkeen taitava muusikko on niittänyt mainetta myös Suomessa muun muassa Queenista ja Hurriganesista kertovien musikaalien päärooleissa. Remu Aaltonen on myös nimennyt Keiskin manttelinperijäkseen.

Noora Louhimo taas tunnetaan Battle Beast -yhtyeen solistina. Metallibändi on viime vuosina keikkaillut ahkerasti niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin. Suomessa kaksi yhtyeen viimeisintä albumia ovat nousseet heti julkaisuviikoillaan listaykkösiksi, ja edellinen levy palkittiin vuoden 2017 Emma-gaalassa vuoden metallilevynä. Noora Louhimo onkin kiistatta yksi kotimaisen hevimetallin ajankohtaisimpia nimiä ja kovassa nosteessa myös kansainvälisillä kentillä.

Kalevauva.fi tekee musiikkia ammattimaisesti pilke silmäkulmassa

Kalevauva.fi on tullut nopeasti tunnetuksi vauva.fi-keskustelupalstan kommenteista syntyneistä sanoituksistaan ja omaleimaisesta huumoristaan.

Yhtyeen kaksivuotisjuhlaa vietetään marraskuussa Kulttuuritalo Martinuksessa Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen kanssa tehtävällä yhteiskonsertilla. Tikkurilan torilla kiinnostavasta yhteistyöstä saadaan jo esimakua, mutta luvassa on kuitenkin aivan oma konserttikokonaisuutensa. Viihdeorkesterin muusikoiden lisäksi Kalevauva.fi tuo Tikkurilan torille vierailijoita myös vantaalaisen Vaskivuoren lukion kamarikuorosta.

Konsertit järjestää Vantaan kulttuuripalvelut.

Lähde: vantaa.fi

Konserttilavan rakennus- ja purkutyöt vaikuttavat Tikkurilan Asematien liikennöintiin ma 13.8. kello 21 – su 19.8. kello 20.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.