Jumbo ja Flamingo yhdistyvät samalle kiinteistönomistajalle

Työeläkeyhtiöt Varma ja Elo ovat sopineet kaupasta, jonka myötä kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo yhdistyvät. Kokonaisuuden arvo on noin 600 miljoonaa euroa, ja sen toteuduttua Varma ja Elo omistavat kiinteistöt tasaosuuksin.

Jumbon kauppakeskuksella on vuosittain 12 miljoonaa kävijää, kun taas Flamingolla kävijöitä on 4,7 miljoonaa. Yhdessä ne muodostavat suuren kauppa- ja viihdekeskuksen, jonka myynti yltää vuosittain lähes 500 miljoonaan euroon.

– Yhdistämällä Jumbon ja Flamingon omistuksen saamme etuja, joiden avulla voimme hoitaa kokonaisuutta tehokkaasti. Kiinteistöjen asiakkaille tarjoamat palvelut tukevat myös hyvin toisiaan. Yhteinen omistajuus mahdollistaa sen, että voimme entistä paremmin kehittää kokonaisuutta vastaamaan kuluttajien tarpeita ja vahvistaa kauppakeskusten asemaa pääkaupunkiseudun muuttuvassa kilpailukentässä, kertoo Varman kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Ilkka Tomperi tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan Jumbo on Suomen suurin kauppakeskus myynnillä mitattuna. Kymmenen vuotta sitten sen viereen avattu Flamingo tunnetaan kylpylä- ja hyvinvointipalveluista sekä ravintoloista ja erikoisliikkeistä. Kiinteistössä toimii myös huonemäärältään Suomen suurin hotelli Break Sokos Hotel Flamingo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.